met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

11 juni 2005

Bouwbeurs Zuid-Nederland naar de Brabanthallen - maart 2006

Tweede editie driemaal zo groot

De tweede editie van de Bouwbeurs Zuid-Nederland wordt van 13 t/m 16 maart 2006 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch gehouden. De hoge opkomst in 2004 bevestigde dat Zuid-Nederland een zeer actieve bouwregio is. Het was duidelijk dat het onderkomen in Eindhoven voor een volgende editie ontoereikend zou zijn. Deze tweede editie wordt drie keer zo groot en zal daarmee een oppervlakte van 18.000 m2 beslaan. De beurs is een ontmoetingsplaats voor een ieder die vakmatig bij de bouw betrokken is.

Hoofdthema is ”samen bouwen aan de toekomst”. Een echte netwerkbeurs doorspekt met bouwnieuws uit de regio en nieuwe producten en oplossingen. In een ambiance van warme Brabantse gastvrijheid met culinaire pleinen, VIP ontvangsten en sfeervolle ontmoetingsplaatsen.

De Bouwbeurs Zuid-Nederland zal een volledig overzicht geven van het scala van
bouwproducten dat in Nederland wordt aangeboden. Daarnaast is er bijzondere aandacht voor innovaties, die bij elkaar in het innovatiepaviljoen zullen worden gepresenteerd. Voordrachten en lezingen over specifieke Zuid-Nederlandse bouwthema’s en situaties omlijsten het geheel.
Zoals consumentgericht bouwen, Brabantstad, hoogbouw, binnenstedelijk bouwen, sport in de bouw, en ruimte voor ruimte.

Betonpaviljoen
Een centrale plaats is ingeruimd voor het Betonpaviljoen. In 2004 al een groot succes. Ook dit jaar staat het Betonpaviljoen van Betoncentrum Zuid-Nederland voor kennisoverdracht door thema-voordrachten, ontwikkelingen op het gebied van gietbouw en netwerkactiviteiten.

De organisatoren, Libéma Exhibitions BV en Expolaan BV, hebben een grote ervaring in bouwgerelateerde beurzen. Bovendien zal de beurs publicitair worden ondersteund door de marktleider op het gebied van bouwbladen Sdu uitgevers. Uiteraard zal de publiciteit zich uitstrekken tot alle regionale media en zal de grote regio rondom Den Bosch worden bereikt.

De beurs wordt begeleid door een uitgebreide adviescommissie met daarin

  • het Betoncentrum Zuid-Nederland,
  • BNA Zuid, Bouwend Nederland Zuid,
  • Brander Afbouwproducten,
  • Hager, HIBIN,
  • Opstalan BV,
  • Pilkington BV,
  • redactie SDU,
  • Wienerberger en
  • Wisa BV

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb