met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

15 juli 2005

Stabu Caparol

de 666ste klant van STABU voor bestekteksten voor haar verfsystemen

Met het ondertekenen van de overeenkomst is Caparol Nederland uit Nijkerk de 666ste fabrikant/toeleverancier die gebruik maakt van de fabrikantendiensten van STABU door bestekteksten te laten maken voor haar verfsystemen.
STABU-bestekteksten© voor fabrikanten is een systeem dat er voor zorgt dat de bestekschrijver de mogelijkheid heeft - door met een klik op de muis - de toeleverancier met zijn producten (inclusief de juiste technische gegevens) op te nemen in het projectbestek. STABU distribueert deze informatie direct via het Internet vanuit de STABU-website. Twee maal per jaar wordt deze informatie ook via cd-rom’s naar alle gebruikers verstuurd.

Het opstellen van deze uitgebreide bestekteksten met een compleet stuk voorbeeldbestek, inclusief afbeeldingen en toelichtingen, is specifiek ontwikkeld voor zogenaamde “systemen”, (bestaande uit meerdere bij elkaar behorende producten). De producten worden dan voor een periode van 2 jaar opgenomen in de STABU-systematiek. Een aantal voorbeelden is op het internet: www.stabu.org, rubriek “bestekteksten” Z “fabrikanten” geplaatst. Caparol Nederland zal diverse verfsystemen laten opnemen in de vorm van bestekteksten.

Sinds 1967 actief in de Nederlandse markt zijnde, verkoopt Caparol haar producten via de professionele verfgroothandel. Dit waarborgt een regionale verkrijgbaarheid en een landelijk dekkend distributienet. Producten omvatten onder meer verven, lakken, beitsen, decoratieve wandafwerkingen, producten voor het beschermen en repareren van gevels, beton en vloeren, isolatiesystemen en specialiteiten voor uiteenlopende toepassingen. De vestiging van Caparol in Nijkerk is ingericht op het geven van informatie over het toepassen en aanbrengen van verfsystemen.

Op 12 juli 2005 is de samenwerking Caparol/STABU kracht bijgezet met een handdruk tussen (links) Jan van Eijk (Hoofd Applicatietechniek bij Caparol Nederland) en Maarten van Hezik (directeur STABU). Ook op foto commercieel medewerker Herman Kervel en bouwkundig projectcoördinator Frans Veldhuis, verantwoordelijk voor de uitwerking van de bestekteksten van Caparol.

bron : Stabu - Caparol Nederland

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb