met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

6 september 2005

Marmeretti

Marmeretti: een stoere woonbasic in natuurlijke tinten

Marmeretti is de nieuwste woonbasic die Poxy heeft ontwikkeld. Dit vloertype bestaat uit vlakke, gepolijste marmersteentjes gevat in epoxyharsen. Marmeretti is verkrijgbaar in fraaie natuurlijke Toscaanse tinten: van mooie aardetinten tot zachte zandkleuren. Kleuren die een pure vertaalslag zijn van woeste bergketens naar het interieur. Een stoere, comfortabele basic, die het interieur een unieke en rijke uitstraling geeft.

Marmeretti: een stoere woonbasic in natuurlijke tinten

De eeuwenoude techniek van het Terrazzowerk ligt ten grondslag aan de bewerking van de marmerettivloer. Karakteristiek, onverslijtbaar, waterdicht, onderhoudsarm en naadloos. De gladgepolijste marmersteentjes geven de vloer een subtiele, zachte glans. Deze basic, met de zachte kleuren als natuurlijke basis, geeft ruimte aan diverse woonstijlen: van landelijk, klassiek tot modern.

Marmer heeft de eigenschap poreus, dus kwetsbaar, te zijn. Poxy heeft dit ondervangen door Marmeretti af te lakken met een zijdeglans beschermingslaag. Het vergroot het gemak in onderhoud en het kan tegen een stootje.

Naaldhakken, schuivende stoelen en vallende voorwerpen laten geen sporen na. Door de subtiele glanslaag komen de natuurlijke, aardse kleuren van het marmer extra tot leven. De marmersteentjes kunnen gecombineerd worden met andere materialen zoals gedoseerde toevoegingen van parelmoer, zilverglitter of grindkorrels.

Marmeretti verbindt naadloos alle ruimten met elkaar en kan bijna overal worden gelegd, zelfs in de badkamer. De laagdikte van de vloer is niet meer dan 9 mm. en vormt bij verbouwing of renovatie van een pand geen probleem.

Marmeretti kan op elke vormvaste ondervloer worden aangebracht. Vloerverwarming kan worden toegepast onder deze basic, maar is niet noodzakelijk omdat de epoxyharsen de eigenschap bezitten de omgevingswarmte vast te houden.

Kijk op www.poxy.nl voor een vestiging bij u in de buurt.

Bron: Poxy Vloeren Benelux BV

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb