met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

25 september 2005

Illbruck All weather

illbruck introduceert het Shell All-weather Dakassortiment

illbruck introduceert een compleet assortiment nieuwe Shell producten voor onderhoud en reparaties van daken. Beide bedrijven hebben hun gespecialiseerde kennis samengevoegd in dit assortiment. Daardoor is het nu mogelijk dakreparatie producten op zowel een droge, vochtige als natte ondergrond te gebruiken. Zelfs volledig onder water kunnen nu dakreparaties worden uitgevoerd. In een nat land als Nederland wordt dan ook veel verwacht van het nieuwe All-weather Dakassortiment.

Dakreparatie ook in de regen
De meeste producten uit het All-weather Dakassortiment hebben een bitumenbasis, waardoor een optimale afdichting wordt gegarandeerd. Het unieke is dat een aantal producten kunnen worden gebruikt op een droge, vochtige én natte ondergrond. Moest men voorheen wachten op droog weer voordat het dak gerepareerd kon worden, nu kan dat ook tijdens een regenbui, juist het moment waarop een lek meestal wordt geconstateerd.

Losse producten en sets
Het All-weather Dakassortiment bestaat uit losse producten, zoals reparatieband, verschillende afdichtingskitten en reinigingsproducten. Daarnaast worden complete sets aangeboden, waaronder een gereedschapset en een reparatieset waarin alle materialen zijn verzameld die nodig zijn bij acute dakreparaties. Daarmee zijn alle benodigdheden direct voorhanden als het dak gaat lekken tijdens een fikse regenbui.

Bedrijf: Illbruck Sealant Systems BV

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb