met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

18 november 2005

Venteo Slim Line - sfeerverwarming

Venteo Slim Line, trendsetter in sfeerverwarming

De Venteo Slim Line is een design haard op gas met een zeer geringe inbouwdiepte. Dankzij het minimalistische design is deze haard geschikt voor vele interieurs. De haard is een gesloten toestel uitstekend geschikt voor kierdichte woningen.

De Venteo Slim Line is een kleinere uitvoering van de succesvolle Passeo Slim Line. Deze soort haarden zonder frames nemen momenteel explosief toe in populariteit. Er zijn geen randen meer zichtbaar waardoor er een groot glasraam overblijft voor een perfect zicht op het houtvuur met grote gele vlammen. De brander van het type Vario Burner® levert unieke prestaties waarbij het vlammenspel vrijwel niet van 'echt' houtvuur is te onderscheiden.

De haard samenstellen naar eigen smaak
Voor de binnenzijde van de Venteo Slim Line is er keuze uit steendecorplaten en zwart-stalen panelen. Naast plaatsing strak in de wand kan ook prima gecombineerd worden met een natuurstenen schouw. DRU heeft diverse modellen schouwen in verschillende steensoorten waarbij de maatvoering exact is afgestemd op de haard.

Uitrusting
De Venteo Slim Line is standaard, zonder meerprijs, voorzien van een afstandsbediening met temperatuurdisplay. Hiermee kan eenvoudig de vlamhoogte geregeld worden. Er kan tevens gekozen worden voor een radiografische afstandsbediening. Hiermee is de haard op afstand te ontsteken en kan de temperatuur thermostatisch of via een timer worden ingesteld.

Ook wordt er altijd een bedieningsluik meegeleverd waarin het gasregelblok en de ontvanger voor de afstandsbediening kunnen worden ondergebracht.
Voor de noodzakelijke ventilatie is er het Lux-element. Deze kan optioneel worden voorzien van verlichting voor extra sfeer in de woonkamer.

DRU Venteo Slim Line heeft een consumentenprijs vanaf Euro 2.595,--, inclusief BTW.

meer info: DRU Verwarming

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb