met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

1 december 2005

Eye leds Natural Stone

LED’s ROCK! met Eye Leds

Eyeleds®, het nieuwe merk in het vloerensegment en businessunit van de innovatieve verlichtingsproducent Lighting Partner BV, concentreert zich met haar supervlakke professionele LED (vloer)inbouwarmaturen op de mondiale indoor/outdoorvloeren markt en geeft met haar innovatie de inrichtings- en (tuin)architectuurbranche volkomen nieuwe designmogelijkheden. Met de introductie van haar nieuwe versie Eyeleds® Natural Stone - speciaal ontwikkeld voor het segment Natuursteen/tegels - geeft Eyeleds® uitvoering aan de vraag van vooral architecten en interieurinrichters.

Het Eyeleds® Natural Stone armatuur is ontwikkeld in samenwerking met vloerenleggers en vloerspecialisten, gericht om een eenvoudige en zekere installatie van de armaturen in natuursteen door de vloerenlegger normconform en eenvoudig te kunnen realiseren. Het slechts 6,5mm dunne armatuur, leverbaar in de bekende lichtkleuren wit, blauw en amber, is eenvoudig in een 40mm rond gat in het natuursteen te lijmen. Via de website www.eyeleds.com wordt de installatie zowel in Demofilm als ook aan de hand van plaatjes duidelijk uitgelegd.

Eyeleds® Natural Stone, voorzien van 3 (ronde versie) of 4 (vierkante versie) hoogwaardige SMD LED’s, onderscheidt zich niet alleen maar door haar unieke professionele en normconforme installatie maar ook door de economisch interessante en duurzaam energiebesparende LED lichtbronnen, de bijzonder solide constructie en door inzet van hoogwaardige corrosie- en UV-bestendige materialen (een vrachtwagen kan zelfs over het armatuur rijden!). Voor een natuursteenprofessional is het belangrijk om te weten dat er ook voor verlichting strenge normen gelden!

Alle Eyeleds® armaturen voldoen aan de meest recente normeisen(IEC 60598-2-13, alinea 13.13). Sinds afgelopen jaar wordt voor zowel indoor- als ook outdoor vloeren de hoge IP67 rating van verlichtingsarmaturen vereist! (Zeer hoge rating voor water en stofdichtheid van armatuur). Verder zijn de Eyeleds® armaturen voorzien van een krasvaste UV-stabiele afdichting en zijn ze door haar 6,5mm inbouwdiepte in zo wat elke indoor/outdoor vloer, in te bouwen. De lichtbronnen (12V, 0,3W en 25 mA) hebben een verwachte levensduur van 100.000 uur.

Diverse tests met Eyeleds® hebben aangetoond dat er na meer als 3 jaar branden nog geen zichtbaar verschil te zien is tegenover fabrieknieuwe Eyeleds®. Doordat Eyeleds® overtuigd is van haar product biedt zij derhalve een productgarantie van 3 jaar. Mocht er desondanks toch ooit nog een probleem zich voordoen, is er een reparatiekit te bestellen.

Impress yourself with EYELEDS®

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb