met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

17 december 2005

Therafix - radiatorkraan

Honeywell introduceert revolutionaire radiatorkraan Therafix

Decoratieve radiatoren en 6-puntventielcompactradiatoren zijn momenteel erg populair. Een populariteit die wellicht te danken is aan hun uitzonderlijke functionele en esthetische kwaliteiten. Met de nieuwe Radiatorkraan Therafix van Honeywell, die de H-blok en radiatorkraan in één geheel combineert, beschikken deze radiatoren nu meteen over mooi ogende regelapparatuur.

In vergelijking met de bekende H-blokken en regelinserts biedt de Therafix radiatorkraan werkelijk doorslaggevende voordelen. Met zijn fraaie compacte vormgeving is hij veruit de mooiste regeloplossing voor sier- en 6-puntcompactradiatoren op de markt. Hij is bovendien geschikt voor het regelen, vullen, afsluiten en aftappen van de radiatoren zonder dat hiervoor de verwarming stilgelegd dient te worden. Zijn belangrijkste voordeel is echter wellicht zijn uiterst eenvoudige en meteen ook tijdbesparende installatie.

De radiatorkraan insert zit in de Therafix verwerkt en kan op elk moment met een thermostatische kop worden uitgerust. Deze thermostatische kop wordt onderaan de radiator, op de Therafix geplaatst, wat bij plaatsgebrek of moeilijke bereikbaarheid erg praktisch is en meteen ook doeltreffender, vermits de temperatuurmeting door de thermostatische kop niet door opstijgende warmte beïnvloed kan worden.

De Therafix is beschikbaar in uitvoeringen voor 1-pijps en 2-pijps verwarmingsinstallaties, met rechte (voor vloeraansluiting) en haakse (voor muuraansluiting) modellen. De gewenste Kvs waarde kan vooraf ingesteld worden in overeenstemming met de installatievereisten. De behuizing is van mat vernikkeld messing, de maximum statische druk bedraagt 10 bar en de maximum watertemperatuur is 120 C.

"Universeel" is hij aanpasbaar op alle types van centrale verwarmingsbuizen, zij het in koper, zacht staal , kunststof of Alu-pex. Hij wordt geleverd met de nodige aansluitringen voor vrijwel alle merken van compacte- en sierradiatoren.

Honeywell is een gediversifieerd wereldleider op het gebied van technologie en productie met een jaaromzet van $24 miljard.

Honeywell levert de volgende producten en diensten aan klanten wereldwijd : lucht- en ruimtevaartproducten en -diensten; controletechnologieën voor gebouwen, woningen en industrieën; autoproducten; generatiesystemen voor elektriciteit; speciale chemicaliën; vezels; kunststoffen; elektronische en geavanceerde materialen.

Honeywell heeft ongeveer 120.000 werknemers in 100 landen. Verspreid over 49 landen realiseerde Honeywell Europa, Midden-Oosten en Afrika met 25.500 werknemers in 1999 een omzet van $4,6 miljard. De hoofdzetel van de Europese Honeywell organisatie bevindt zich in Brussel.

De aandelen van Honeywell worden verhandeld op de New York Stock Exchange onder het symbool HON.

Meer informatie over Honeywell is beschikbaar op http://www.honeywell.com

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb