Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

5 februari 2006

Twinson®: Een nieuw revolutionair materiaal voor pvc raam- en bouwprofielen

Deceuninck, fabrikant van pvc raam- en bouwprofielen, neemt op 19, 20 en 21 januari 2006 deel aan Polyclose (Flanders Expo), de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering, toegangs- en geveltechniek. Met zo’n 300-tal exposanten, 28.000 m2 beursoppervlakte en 15.510 bezoekers, is Polyclose voor Deceuninck dé ideale plaats om - naast het vertrouwde gamma pvc producten - een aantal innovaties voor te stellen.

Twinson®: Een nieuw revolutionair materiaal
Twinson is een nieuw revolutionair materiaal, vervaardigd uit hout en pvc. Door de voordelen van beide materialen te verenigen in één nieuwe grondstof brengt Twinson het beste uit twee werelden samen: het natuurlijke en warme uitzicht van hout én de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van pvc. Het Twinson gamma bestaat uit één terrasconcept en meerdere gevelpanelen. Met Twinson beantwoordt Deceuninck aan de comforteisen van de hedendaagse architectuur: waterbestendig en mosvrij, robuust, splinter- en rotvrij, natuurlijke look en esthetische meerwaarde. Van strak design tot speelse geometrische vormen. In z’n fysische vorm is Twinson absolute schoonheid. Een warm, natuurlijk visueel aspect gecombineerd met een bijzonder aangename tactiliteit. Niet minder dan acht natuurkleuren stellen u in staat de meest uiteenlopende projecten te realiseren. Van zoethoutzwart over olijfgroen tot amandelbeige.

Toepassing
Twinson kan zowel voor interieur- als exterieure toepassingen gebruikt worden. Zowel voor eenvoudige renovaties als voor prestigieuze nieuwbouw-projecten. Het materiaal is vrij makkelijk te be- en verwerken, snel te plaatsen en de bevestiging gebeurt volledig verdoken.
Deceuninck lanceert momenteel de eerste met Twinson geproduceerde producten. Het gaat om buitenvloerbekleding voor terrassen en gevelbekleding. Enerzijds is er o-face, het gevelconcept dat bestaat uit één verticale + meerdere horizontale profielvormen, anderzijds is er o-terrace, een buitenvloerbekleding met omkeerbare plank die de keuze laat uit twee verschillende esthetische afwerkingen.

Twinson is tevens een ecologisch product en 100% recycleerbaar. Het bevat dennenhout dat snel groeit in bossen die permanent worden heraangeplant. Op die manier draagt het materiaal bij tot een duurzaam bosbeheer.

meer info: Deceuninck - Deceuninck Kunststof
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl