Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

27 maart 2006

Klik: Afbouwexpo

AfbouwExpo:
Nieuwe materialen en werkmethoden in de praktijk

Het samengaan van de AfbouwExpo en de Week van de Afbouw van 5 t/m 8 april 2006 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, blijkt een schot in de roos. De beschikbare 9000 m2 is totaal uitverkocht. 6.000 m2 is beschikbaar voor de AfbouwExpo en 3.000 m2 voor de Week van de Afbouw.

De Week voor de Afbouw is een activiteit van het Hoofdbedrijfschap Afbouw en Onderhoud en de AfbouwExpo wordt georganiseerd door de Stichting AfbouwExpo. Exposanten op de AfbouwExpo nemen ook deel aan een grote hoeveelheid workshops, die op de Week van de Afbouw plaats vinden. Zij tonen nieuwe materialen en werkmethoden in de praktijk.

Daarnaast zijn er workshops die door bijvoorbeeld de Stichting Arbouw worden gegeven over arbeidsomstandigheden. Het aantal aanmeldingen voor de workshops is overweldigend. Er zijn 440 deelnemers die elk twee workshops doen. Dat betekent dat er totaal 880 workshops zullen worden gehouden.

De workshops zijn verdeeld over drie dagen, voor elke sector van de branche een aparte dag.
Woensdag 5 april
staat in het teken van de vloerenleggers en terrazzowerkers.
Donderdag 6 april is de aandacht gericht op de plafond- en wandmontage.
Vrijdag 7 april is gewijd aan de stukadoorsbranche en zaterdag 8 april is voor de hele familie. Er is dan kinderopvang geregeld. Tijdens de sectordagen kan men lekker aan de slag gaan met nieuwe technieken.

Architectendag
Op 6 april wordt tevens de Architectendag gehouden. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor nog aanmelden bij Stabu 0318-633026. Deze dag is bedoeld voor BNA en BNI architecten. Vormen, kleuren en technische zaken passeren de revue. Tevens zal Ir. M. van Hezik, directeur van Stabu, een toelichting geven op het Project Informatie Systeem (PIM), waarmee bouwprojecten van de wieg tot het graf worden geregistreerd.

Internationale oriëntatie
De AfbouwExpo biedt veel interessante noviteiten en wetenswaardigheden voor de afbouwspecialist. Naast hen zijn ook architecten, interieurarchitecten, beleidsmakers, bestekschrijvers en vertegenwoordigers van bouwkundige bureaus en bouwbedrijven uitgenodigd voor een bezoek aan deze internationaal georiënteerde beurs. Naast een groot aantal Nederlandse organisaties geven namelijk ook buitenlandse ondernemingen acte de presence.

Stichting Afbouw
telefoon 076-5420765;
e-mail: info@afbouwexpo.com
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl