Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

26 april 2006

Betonboren 2006

Eerste editie beurs over betonboren groot succes

Op vrijdagmiddag 7 april om 14.00 uur werd gezamenlijk met de exposanten de eerste editie van de Boorinfo Vakdagen in het Euretco Expo Center toepasselijk geopend. Sleutelwoorden van het beursconcept van de Boorinfo Vakdagen zijn doelmatigheid, eenvoud en inzichtelijkheid. Uit de eerste resultaten is gebleken dat de Boorinfo Vakdagen hier voor de volle 100% aan heeft voldaan.

De aanwezige bedrijven met diamantgereedschappen, afzuig- en blaasmethoden, verankeringstechnieken, persoonlijke beschermingsmiddelen en accessoires waren buitengewoon tevreden over het behaalde resultaat. In een uiterst professionele sfeer werd de bezoeker gastvrij ontvangen. Er werden op de Boorinfo Vakdagen concrete zaken gedaan met het zeer doelgerichte en beslissingsbevoegde publiek. Beursorganisator, The Exhibition Company bv, heeft vooraf in nauw overleg met de branche het gewenste beursconcept besproken met als resultaat een inzichtelijk op maat gemaakt beursconcept voor de betonboorder. Direct naast de hal werden op het buitenterrein onder grote belangstelling uiteenlopende demonstraties gegeven met betonboor- en zaagmachines van verschillende merken.

De exposanten hebben de wens uitgesproken de beurs graag te willen continueren. The Exhibition Company zal hier uiteraard gehoor aan geven. Voor meer informatie kunt u terecht bij:

The Exhibition Company bv,
tel. 030 66 66 358
of info@exhibitioncompany.com.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl