Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

27 april 2006

Secu Strip

De onderbroken strip voor krappe tussenruimten

Secu Products uit Nieuw Vennep brengt dé oplossing voor die deuren, waar de courante SecuStrip niet toepasbaar is. Oorzaken kunnen zijn dat de strips te breed zijn of dat er te weinig ruimte is tussen kozijn en beslag om een normale SecuStrip te plaatsen. De Secu Strip Duo 1 past wel, omdat deze ‘onderbroken’ wordt gemonteerd. Daar waar het beslag in de weg zit, wordt een stuk tussen het deurprofiel uitgehaald, waarna de strip over het beslag heen past. De Duo 1 werd toegepast bij de renovatie van 85 woningen in Maastricht uitgevoerd door Smeets Bouwservice uit Maastricht.

Mischa van Leeuwen, projectleider Smeets: “In het project werd veiligheidbeslag aangebracht. Tussen het kozijn en het beslagschild bleek echter te weinig ruimte om de standaard SecuStrip te plaatsen. Na contact met Secu boden zij als oplossing de Duo 1 aan. Voordeel is dat deze als kant en klare stip worden geleverd en bij montage niet meer passend gemaakt hoeft te worden. De schildhoogte mag variëren, want de strip past altijd.

Voordelen
De Duo 1 kan zowel aan de slot- als de scharnierzijde worden gemonteerd. De scharnierzijde wordt steeds meer opengebroken omdat de beveiliging aan die zijde van de deur vaak minimaal is. De meest eenvoudige oplossing is het monteren van dievenklauwen, deze zijn echter van buitenaf onzichtbaar, waardoor inbrekers het toch proberen.

Veiligheidsbeslag
Montage in samenspel met veiligheidsbeslag, zoals toegepast in Maastricht, vormt géén enkel probleem. Zelfs wanneer dit pal op het kozijn is geplaatst. Door de slim onderbroken montage past deze SecuStrip altijd. Ook het monteren is kinderlijk eenvoudig. Door de mooi afgeronde vormgeving, is de Duo 1 op de deur nauwelijks zichtbaar. De schroeven zijn verdekt aangebracht. De strips zijn voorzien van sleufgaten, waardoor de montage en het nastellen van de profielen wordt vergemakkelijkt. Alle modellen worden compleet geleverd met montagemateriaal, duidelijke handleiding en 2 jaar kwaliteitsgarantie.

Secu Products
Boekweitstraat 23
2153 GK NIEUW VENNEP
Tel: 0252.67.63.21
E-mail: info@secu.nl
Internet: www.secu.nl

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl