Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

9 mei 2006

Sanmedi closetcombinaties

Closomat closetcombinatie met onderdouche en warme luchtdroging

Sanmedi bv viert dit jaar haar 25-jarig bestaan met o.a. de introductie van nieuwe producten van Closomat, de fabriek die we al 25 jaar vertegenwoordigen. De Palma Vita en Lima Vita zijn nieuwe closetcombinaties voorzien van onderdouche en droging met een eigentijdse vormgeving.

Voor extra comfort zijn de modellen Palma Plus en Lima Plus uitgevoerd met geurafzuiging en een onderdouche waarvan de straalsterkte opgevoerd kan worden. Het keramiek is voorzien van wondergliss, een toevoeging die het schoonmaken vereenvoudigt.

De wandhangende modellen Lima Vita en Lima Plus kunnen geïnstalleerd worden op een van de Closomat hoog-laag frames, dat uitgevoerd is met toiletsteunen.
Closetcombinaties van Closomat kunnen worden uitgebreid met diverse accessoires. Voor vaginale spoeling is een maternity onderdouche verkrijgbaar. Tevens zijn er een zachte oplegzitting en pneumatische- en infrarood-afstandsbedieningen leverbaar.

De Closomat douche-wc’s onderscheiden zich van alle andere douche-wc’s, doordat het toilet wordt doorgespoeld zodra de onderdouche in werking gesteld wordt. Dit is een simpele, hygiënische oplossing die vervelende geurtjes tot een minimum reduceert en voorkomt dat fecaliën aan de toiletpot blijven plakken.

De Closomat staat opgesteld in een toiletruimte van ons pand te Uitgeest, waar deze uitgetest kan worden. Openingstijden van onze toonzaal zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 16.00 uur. U dient van tevoren een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op tel.nr. 0251-316482.

Voor meer informatie over Closomat of over een van de andere producten van Sanmedi bv, kunt u een bezoek brengen aan onze website www.sanmedi.nl , of stuur een e-mail naar info@sanmedi.nl
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl