Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

26 mei 2006

Verstelbare sluitplaat van HMB Profit Tools

HMB Profit Tools introduceert handige sluitplaatbuiger

"Snel en passend de juiste sluitplaat”

HMB Profit Tools, ontwikkelaar van gereedschappen voor het inhangen van deuren en kozijnen, komt nu met een bijzonder handige sluitplaatbuiger. Met dit handige apparaat kunnen sluitplaten snel en zonder beschadiging op de juiste lengte worden gebogen.

HMB Profit Tools houdt zich bezig met het ontwikkelen en in de markt zetten van kwalitatief hoogwaardige gereedschappen voor het compleet inhangen van deuren en kozijnen. De gereedschappen worden gekenmerkt door ARBO-vriendelijkheid en een riante tijdbesparing. De veelal gepatenteerde ontwerpen worden zowel nationaal- als internationaal in de markt gezet.

Géén beschadigingen
Het van oorsprong familiebedrijf HMB Profit Tools komt nu met de handige sluitplaatbuiger. Directeur Jeroen Boumans: “Heel vaak zie je slecht gebogen sluitplaten, die door het gebruik van verkeerd gereedschap zwaar zijn beschadigd. Zonde voor de fraai afgewerkte deur. Vanuit de vraag in de markt hebben we binnen onze afdeling Ontwikkeling gewerkt aan een handige en snelle sluitplaatbuiger.”

Handig in gebruik
Men plaatst de sluitplaat in de vooraf uitgefreesde kozijnstijl en meet de overlengte van de sluitplaatlip. Vervolgens stelt men de sluitplaatbuiger in op de gemeten overlengte en plaatst de sluitplaat in de buiger. Even buigen en men kan de perfect passende sluitplaat zo in het vooraf gefreesde kozijnstijl aanbrengen. Snel en zonder beschadiging. De sluitplaatbuiger is ook zeer geschikt bij renovatiewerkzaamheden.

Verstelbare sluitplaat
Aansluitend aan de sluitplaatbuiger brengt HMB Profit Tools ook de verstelbare sluitplaat. Boumans: “Veel leveranciers hebben vaak wel 200 tot 250 sluitplaten op voorraad om aan elke vraag en elke afmeting te kunnen voldoen. Ook daar hebben we iets op gevonden.” Naast de sluitplaatbuiger, die veelal de juiste oplossing biedt, beschikt HMB ook over de verstelbare sluitplaat, waardoor de voorraad aan sluitplaten tot 30% van het bestaande assortiment kan worden gereduceerd om toch aan dezelfde vraag te voldoen. Dat betekent voor de leverancier een aanzienlijke kostenbesparing op zijn voorraad en een betere efficiency en logistiek in zijn winkel.

HMB Profit Tools
Postbus 151
3400 AD IJsselstein
Tel: 030.687.79.40
Fax: 030.687.56.88.
E-mail: hmb@hmbprofittools.nl
Internet: www.hmbprofittools.nl
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl