Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

20 juni 2006

Bouwselectie

Gecertificeerde bouwbedrijven op internet

Op de website www.bouwselectie.nl staan gecertificeerde en gespecialiseerde bouwbedrijven. Initiatiefnemer Dacam BV wil met deze site professionele opdrachtgevers een lijst met betrouwbare bedrijven presenteren die met bestaande zoekmogelijkheden op internet niet zo snel te vinden zijn.
"Een kwart van de inkopen gaat via internet," zegt D. Campion, directeur van Dacam BV. "Bouwbedrijven bieden hun diensten in toenemende mate via internet aan, maar ze worden niet gemakkelijk gevonden. Als een opdrachtgever via internet een gespecialiseerd bouwbedrijf zoekt, krijgt hij een lijst van rijp en groen. Er is geen garantie dat het bedrijf de kwaliteit kan leveren die het belooft. Daaraan wil ik met de website een eind maken."

De website bevat gegevens van gecertificeerde, gespecialiseerde aannemers, installateurs, tegelzetters, vloerspecialisten etc……….. In een paar klikken maakt de bezoeker een keuze en krijgt hij een lijst van bouwbedrijven die aan het zoekprofiel voldoen. Campion verwacht dat de site veel opdrachtgevers als gemeenten, vve’s, woningbouwcorporaties sneller toegang geeft tot serieuze kandidaten.

"Ik kwam bij grote bouwbedrijven met een goede reputatie, die door gebrek aan kennis van het medium internet niet genoeg worden gevonden. Daar ligt de kracht van dit concept." Het bedrijf wordt opgenomen in de database van bouwselectie en is hiermee sneller te vinden via een betrouwbaar medium.

Bezoekers kunnen via bouwselectie doorklikken naar de pagina van het bedrijf of telefonisch contact zoeken. Daarnaast profiteert het bedrijf van de landelijke internet campagnes die Dacam met bouwselectie zal voeren. Campion: "Voor nog geen acht euro per maand neem ik bedrijven een hoop werk uit handen. Enige maar belangrijk toelatingscriterium om opgenomen te worden in de database is de certificering van het bedrijf."

Op de sober vormgegeven website die niet door banners of reclameboodschappen wordt ontsierd, staan de bedrijven kort en gelijkwaardig weergegeven met een duidelijke vermelding van de certificaten die het bedrijf bezit.

meer info: www.bouwselectie.nl.

bron: Cobouw (met toestemming Bouwselectie.nl)

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl