Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

6 juli 2006

Arcas Trading

Advies- en besteksysteem Buchberger dilatatievoegprofielen

De website van Arcas Trading BV (www.arcas.nl) is sinds kort uitgebreid met een zoek- en adviessysteem voor Buchberger dilatatievoegprofielen. Met slechts twee muisklikken wordt op basis van het toepassingsgebied een selectie gemaakt uit het uitgebreide leveringspakket standaardprofielen. Met nóg een klik wordt een Nederlandstalig productblad opgeroepen. De bladen zijn opgemaakt in pdf-formaat, dus eenvoudig af te drukken of te downloaden. Met vijf muisklikken staat de juiste productspecificatie in het STABU-bestek.

Arcas Trading brengt sinds 2004 de dilatatievoegprofielen van Buchberger Profilsysteme op de markt. Inmiddels is ruim 3.000 meter ingebouwd in Nederlandse projecten. Buchberger dilatatievoegprofielen worden onder meer toegepast in parkeergarages, productiehallen, winkelcentra en tentoonstellingsgebouwen, woon- en kantoorgebouwen, stations, luchthavengebouwen en ziekenhuizen.

De dilatatievoegprofielen worden geleverd in standaardlengten of op de juiste maat. Voor alle typen zijn vormstukken zoals hoeken en kruizingen leverbaar. Arcas Trading staat de klant terzijde bij de inbouw van de profielen. Zonodig wordt een beroep gedaan op een gespecialiseerd Nederlandse bedrijf of op de monteurs van Buchberger.

Arcas Trading BV is een handelsonderneming die zich heeft gespecialiseerd in de levering producten op het gebied van dilatatievoeg- en oplegtechniek. Het bedrijf is de importeur van Buchberger dilatatievoegprofielen, Soba voegenband en elastomeeropleggingen van ESZ Wilfried Becker GmbH.

 

meer info: Arcas Trading

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl