Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

23 juli 2006

Keramag breidt badkamerassortiment uit

Keramag heeft twee van haar badkamerseries uitgebreid op het gebied van badmeubels. De nieuwe badkamerserie Renova Nr. 1 Plan biedt nu ook een compleet meubelconcept. De nieuwe meubels zijn qua functie en design tot in de details afgestemd op de keramische producten uit de serie. De badkamerserie Vivano, met een urbane uitstraling, biedt nu ook meubels in licht eiken. Renova Nr. 1 is met 15 miljoen verkochte producten het paradepaardje binnen het Keramag-assortiment. In totaal biedt de serie meer dan 140 producten.

 

Renova Nr. 1 Plan meubelconcept


Renova Nr. 1 Plan meubelconcept
Het badkamerconcept Renova Nr. 1 Plan bood tot op heden vijf wastafelvarianten, twee fonteinen en twee closetvarianten in een actueel rechthoekig design. Met de toevoeging van een nieuw, innovatief meubelprogramma biedt Renova Nr. 1 Plan nog meer keuze- en inrichtingsmogelijkheden. Het nieuwe meubelconcept omvat wastafelonderkasten in de formaten 60 tot 100 cm die, uitgevoerd met kastdeuren of laden, maximale opbergruimte bieden. Het programma wordt gecompleteerd met bijpassende zijkasten en kolomkasten in twee maatvoeringen: 39 x 113 x 36 cm (breedte, hoogte, diepte) of 39 x 1,73 cm x 36 cm. De zijkast biedt een lade en met een deur afgesloten kast met twee aflegniveaus. De kolomkast biedt een deur met daarachter twee laden en vier aflegniveaus. Royaal verchroomd deurbeslag biedt gebruikscomfort en onderstreept de hoogwaardige uitstraling van de producten. De meubels worden geleverd met fronten in Alpine Wit, Cappuccino, Wengé decor of Zebrano decor. Het corpus van de meubels is leverbaar in mat wit of in Essen decor.

Spiegelkasten
Voor extra opbergruimte, sfeer en comfort zijn er twee grote spiegelkasten, passend bij de wastafelbreedten 60 tot 100 cm. De kleinere variant is voorzien van één deur, het grote model met drie vleugeldeuren. Het doordachte interieur van de spiegelkast biedt optimale opbergruimte en aflegvlakken voor cosmetica en badbenodigdheden. De spiegelkasten zijn voorzien van een volautomatisch werkende nachtverlichting en een stekkerdoos aan de buitenkant. Verder is de kast voorzien van een aparte aan/uit schakelaar.

Vivano badkamer

Vivano in licht eiken
Keramag’s badkamerserie Vivano met een urbane sfeer, biedt vele combinatie mogelijkheden naar eigen smaak en voorkeur. De doordachte, ruimte-economische vormgeving maakt Vivano ook geschikt voor het comfortabel inrichten van kleine ruimtes. Het Vivano meubelprogramma biedt nu, naast de meubels met een corpus van gelamineerd hout in een lichtgrijze zijdematte kleur, ook een licht eiken variant. De deuren van de meubels zijn gemaakt van transparant glas met een matte aluminium omranding.

Tot het meubelprogramma behoren een flexibel inzetbaar aanbod van wastafelonderkasten met één of twee deuren, wastafelbladen, verschillende lichtspiegels en een kolomkast met de maten 35 x 104 x 31 cm.

meer info: Keramag

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl