Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

25 juli 2006

Zakboekje Bouwdelen

Nieuwe zakboekjes: Bouwkosten Bouwdelen en Installatiedelen editie 2006

Begin juli zijn de nieuwste edities van de zakboekjes Bouwkosten Bouwdelen en Installatiedelen verschenen. Deze uitgaven worden jaarlijks uitgebracht door Reed Business Information bv in Doetinchem. De zakboekjes bevatten actuele en betrouwbare richtprijzen van bouwkundige en installatietechnische gebouwonderdelen. Het stelt de gebruiker in staat snel en eenvoudig prijstoetsingen en calculaties te maken op bouwdeelniveau. De zakboekjes zijn onder andere geschikt voor calculatoren en kostendeskundigen die werkzaam zijn bij (onder)aannemers, advies- en architectenbureaus en opdrachtgevers.

650 pagina’s met prijsinformatie
Beide titels hebben dezelfde opzet en bevatten circa 650 pagina’s met prijsinformatie. De informatie is overzichtelijk en helder weergegeven. De gebruiker krijgt hierdoor snel inzicht in de kosten van verschillende bouw- en installatiedelen. Ook kunnen bedragen snel met elkaar worden vergeleken. De informatie wordt in de zakboekjes overzichtelijk weergegeven met een zwart-wit tekening, algemene gegevens zoals een beknopte omschrijving van de samenstelling van het bouwdeel, specifieke uitgangspunten en een kostentabel die een indicatie geeft van de kosten voor het leveren en aanbrengen van verschillende varianten.

Nieuwe naam
Dit jaar hebben de zakboekjes een nieuwe naam gekregen. Voorheen werden de boekjes uitgebracht onder de titelnaam ‘Kostenboekjes’. Dit jaar zijn de zakboekjes aan het bestaande merk ‘Bouwkosten’ gekoppeld. Dit merk bestaat ruim 30 jaar. Onder deze naam worden producten uitgegeven met kostengegevens voor woning- en utiliteitsbouwprojecten. Door één merknaam te hanteren ontstaat er meer duidelijkheid voor de markt.

Altijd actueel
De deskundigen van Reed Business Information verzamelen en toetsen de kostengegevens jaarlijks in de markt. Het resultaat is daarom objectief en betrouwbaar. De zakboekjes kunnen op abonnementsbasis of eenmalig worden besteld. Bij een abonnement ontvangt de besteller elk jaar automatisch de nieuwe editie. Zo blijft men altijd in het bezit van actuele kostengegevens.

De uitgaven kosten op abonnementsbasis € 75,- en eenmalig € 99, -.

meer info: Reed Business Information - Bouw & Infra

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl