Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

13 augustus 2006

Dorma Moveo

Dorma Moveo: Ruimten gemakkelijker en sneller indelen dan ooit tevoren!

Een nieuw tijdperk van ruimtelijk ontwerpen doet zijn intrede.
U kunt nu al uw ruimte-indelingsconcepten in een oogwenk realiseren, sneller dan ooit te voren. Een grote conferentiezaal transformeert u bijvoorbeeld in enkele minuten in een aantal kleinere vergaderruimten, waar parallelle bijeenkomsten kunnen worden gehouden. DORMA MOVEO creëert flexibele ruimten zonder starre wanden, die zich binnen enkele ogenblikken aan uw dagelijks wisselende gebruiksbehoeften laten aanpassen.

Nieuw gemak
Profiteer van een innovatie die minder weegt!
DORMA MOVEO staat voor een geheel nieuwe generatie mobiele wandsystemen. Gekenmerkt door een zeer geavanceerd constructieprincipe. Gebaseerd op een wereldwijd unieke hightech productiemethode en nieuwsoortige materialen. Het resultaat: ongeëvenaard lage paneelgewichten en extreme stabiliteit.


Nieuwe snelheid
U spaart tijd en geld! Het lage gewicht maakt verplaatsing nog gemakkelijker. De standaard ingebouwde ComforTronic zorgt voor een ongeëvenaarde opbouwsnelheid en gebruiksbetrouwbaarheid. Het buitengewoon eenvoudige systeem maakt wandopbouw en -ombouw zeer eenvoudig - voor iedereen.

Nieuwe flexibiliteit
Wat eerst niet kon is nu mogelijk
DORMA MOVEO maakt het inrichten van ruimten aanmerkelijk flexibeler en efficiënter en voorkomt dat ruimteoppervlak onbenut blijft. De gemakkelijke verplaatsbaarheid en de standaard ComforTronic zorgen voor uitzonderlijk korte ombouwtijden en zo voor een nooit voor mogelijk gehouden flexibiliteit.

Met DORMA MOVEO werkt alles in uw voordeel:

  • ruimten functioneel en visueel attractief scheiden is nu gemakkelijker dan ooit!
  • de lichtgewichtelementen vereenvoudigen het logistieke werk en het smalle railsysteem zorgt voor een fraaie uitstraling.
  • met de ComforTronic loopt alles op rolletjes: sneller, eenvoudiger en veiliger. Ook de installatie geschiedt moeiteloos. De scheidingswand wordt „plug and play“ geïnstalleerd en is onmiddellijk bedrijfsgereed.
  • voor het dagelijks gebruik is geen speciaal geschoold personeel benodigd, het systeem kan door iedereen probleemloos en veilig worden bediend.
  • de geïntegreerde wissels en bochten zorgen voor een soepele en comfortabele geleiding van de elementen.
  • de revolutionaire seriële productie met een constant hoge kwaliteit en ultrakorte levertijden biedt bovendien maximale planningszekerheid.

Kortom: Onovertroffen lichtgewicht-elementen, maximaal bediengemak door ComforTronic en een geoptimaliseerd railsysteem.

meer informatie: Dorma

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl