Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

11 september 2006

Innovatieve Knijpkap scoort hoog bij gebruikers

Internationaal onderscheiden Knijpkap: handig, snel en zuinig in het gebruik
De dit jaar door Tremco - illbruck, specialist in afdichtingsproducten voor de bouw, geïntroduceerde innovatieve Knijpkap blijkt een doorslaand succes. Niet alleen wordt deze Knijpkap sterk gewaardeerd door de gebruikers, die hem omschrijven als: "handig, snel en voordelig in het gebruik", ook internationaal laat de Knijpkap van zich horen. Zo werd het ontwerp en de uitstraling van de Knijpkap onderscheiden met de IF Design Award, een internationale bekroning voor een uitstekende en onderscheidende vormgeving.

iLLbruck KnijpKap


In het gebruik kent de Knijpkap een aantal opmerkelijke voordelen. Hij is gemakkelijk met één hand te bedienen, zorgt voor een perfecte dosering, waardoor met een bus veel meer handelingen worden verricht en biedt een grotere veiligheid. Tremco - illbruck past de Knijpkap toe op 4 topproducten: de illbruck Spray, illbruck Stick, illbruck Maxx en illbruck Flex. De illbruck Spray is een spuitbare polyurethaan isolatie sprayschuim. De illbruck Stick is een polyurethaan lijmspray met hoge kleefkracht. De illbruck Maxx is handig in het gebruik door zijn dubbele aantal meters purschuim en de illbruck Flex is een purschuim met een zeer hoge elasticiteit, die zich eenvoudig laat verwerken tot meer dan 35 graden Celsius.

Hoogwaardige kwaliteit
Samen vergemakkelijken deze vier kwalitatief zeer hoogwaardige producten het verlijmen, schuimen en isoleren van bouwelementen en bouwprocessen aanzienlijk en leveren daarmee een stevige besparing in het bouwproces.

bron: Illbruck Sealant Systems BV

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl