Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

5 oktober 2006

Albo Buitendeuren

Albo Deuren presenteert ‘Buitendeuren als stijlvolle binnenkomer’

Van landelijke woning tot stadsappartement,
elk haar eigen karakter

‘Buitendeuren zijn stijlvolle binnenkomers’ dat laat Albo Deuren uit Albergen nadrukkelijk zien in haar nieuwe brochure over buitendeuren. Een 60 pagina’s tellend luxe magazine, dat fraai geïllustreerd en duidelijk gerangschikt, de sfeer, smaak en karaktermogelijkheden in buitendeuren weergeeft en een ruime informatieve inkijk biedt in de brede wereld van buitendeuren. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om de eigen voordeur volledig zelf samen te stellen.

Raampjes achter prachtig bewerkte roosters, brengen nostalgie uit vervlogen tijden. Geprofileerde sierlijsten, die karakteristieke trekken uitstralen. Een profilering, die niet alleen mooi, maar in verschillende modellen ook verrassend functioneel is. Zoals een raampje in de voordeur, dat zorgt voor een verfrissende bries. Robuuste panelen afgewisseld met sierlijke lijnen. Deuren met stevige hoeken of ronde welvingen, karaktervol afgewerkt en vervaardigd uit het allerbeste hardhout. Een serie klassiek, die een fraaie entree garandeert, vervaardigt met authentiek houtsnijwerk en gestileerde roosters, waarbij zich al snel de sfeer van een Engels landhuis opdringt.

Vele stijlen
Het zijn enkele van de ontelbare voorbeelden en mogelijkheden. De vele stijlen en combinaties maken de keuze niet altijd gemakkelijk. Albo Deuren helpt daarbij met dit overzichtelijke magazine, waarin stijlen kenmerkend worden uitgelicht en fraai geïllustreerd, waardoor de lezer een eenvoudig vergelijk kan maken, maar ook snel de eigen sfeer kan terugvinden. De brochure geeft ook technische informatie zodat u zelf een volledig eigen deur kunt samenstellen. Helemaal naar eigen inzicht tot in het diepste detail, waarbij men zelf bepaald voor welke weldorpel men kiest, decoratief en functioneel.

Esthetisch aspect
Albo Deuren zorgt niet alleen voor functionaliteit, ook het esthetische aspect krijgt alle aandacht. Met panelen in alle soorten en maten, geniet de koper dagelijks van een uitgebalanceerd ontwerp. Albo Deuren die ook in de afwerking een staaltje van techniek en vakmanschap laten zien. Door de toepassing van hardhouten stijlen en dorpels in Merbau en de MDF of hardhouten panelen, staat duurzaamheid altijd centraal. Deuren met een tijdloze uitstraling, die binnen elke architectuur optimaal tot hun recht komen en waarbij de exclusiviteit schuilt in de klassieke en hedendaagse details. Albo laat zich bij haar ontwerpen inspireren door de Hollandse bouwkunde.

Tuin- en Balkondeuren
In het fraaie magazine ook ruim aandacht voor tuin- en balkondeuren. Riante openslaande deuren en andere terrasdeuren vormen een veelzijdige collectie om een geleidelijke overgang te creëren van binnen naar buiten. Maar ook in de serviceverlening zoekt Albo het optimale. Door de grote voorraad en de eigen werkplaats om snel aanpassingen door te voeren, zorgt Albo voor flexibele levertijden en worden de deuren volledig afgewerkt, zonodig met hang- en sluitwerk en in elke gewenste kleuren. Tevens biedt Albo een professionele begeleiding, van ontwerp tot en met plaatsing.

Albo Deuren B.V.
Hinvertsweg 24
7665 AX Albergen
Tel: 0546.44.22.22.
Fax: 0800.329.25.26.
E-mail: info@albo.nl
Website: www.albo.nl

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl