Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

12 oktober 2006

Stabiplan Ontwerpwedstrijd 2006: Derde kwartaal blinkt uit!

Het derde kwartaal van de Stabiplan Ontwerpwedstrijd levert zestien inzendingen van hoog niveau op. Reden genoeg om de ontwerpwedstrijd te verlengen met een ‘vierde kwartaal’. Een compleet en gedetailleerd ontwerp van Hamer Installatietechniek is door de jury beloond met de kwartaalprijs. Vier inzendingen zijn genomineerd en gaan mee naar de finale op SUM2006.

KWARTAALWINNAAR
Bedrijf: Hamer Installatietechniek
Tekenaar: Rob Kuhlman
Project: Vensterschool Gravenburg te Groningen

Stabiplan Ontwerpwedstrijd

 

Kwartaalwinnaar
Rob Kuhlman van Hamer Installatietechniek bv is de vierde kwartaalwinnaar. Hij heeft een gedetailleerd ontwerp ingestuurd van de technische ruimte van het nieuwbouwproject Vensterschool Gravenburg in Groningen. In een heel beperkte ruimte weet hij veel installatiecomponenten zo te plaatsen dat de verschillende onderdelen (cv-ketels, warmtepomp, TSA, enz.) bereikbaar zijn voor onderhoud. De inzending is compleet, met verschillende aanzichten, posnummering en diverse 3D-details. Functioneel kleurgebruik maakt de tekening duidelijk. Een kwartaalprijs meer dan waard! Kijk op www.stabiplan.nl/designgallery voor de vier genomineerden van het derde kwartaal.

Stabiplan Ontwerpwedstrijd verlengd
De jury is erg enthousiast over het niveau van de laatste inzendingen! Daarom verlengen we de ontwerpwedstrijd met een maand. Tot 1 november kunnen StabiCAD tekenaars nog hun mooiste ontwerp insturen. De uitdaging voor de tekenaars is om de voordelen van het Stabiplan DistributionModel* optimaal te gebruiken in hun ontwerp. Uit deze laatste ronde kiest de jury een aantal genomineerden die meedoen in de finale op de StabiCAD Users Meeting (SUM) 2006.

*Het Stabiplan DistributionModel is de engine binnen StabiCAD voor het ontwerpen, tekenen en visualiseren van alle leiding- en kanaalsystemen.
Voor meer informatie over de Stabiplan Ontwerpwedstrijd kunt u contact opnemen met de afdeling marketing, (0172) 65 02 65 of mailen naar marketing@stabiplan.nl.

Over Stabiplan
Stabiplan BV is toonaangevend producent van software voor het grafisch ontwerpen en beheren van gebouwen (Bouwkunde, E en W-installatietechniek, Veiligheid). Stabiplan levert een volledig producten- en dienstenpakket voor tekenkamerautomatisering en grafisch gebouwbeheer: CAD-systemen en netwerken, implementatie, helpdesk, support op locatie en trainingen. Stabiplan ontwikkelt de AutoCAD applicatie StabiCAD V en de ‘light’ versie StabiCAD LT. StabiCAD LT is speciaal geschikt voor de installateur en gebouwbeheerder die niet iedere dag acht uur tekent.

Ingenieursbureaus, adviesbureaus, installatiebedrijven, nutsbedrijven, brandweerkorpsen, beheerders van gebouwen, technische diensten van industriële bedrijven en kantoororganisaties en vastgoedbeheerders zijn enthousiast gebruiker van Stabiplan software.

Voor meer informatie:
Stabiplan BV
Van Tolstraat 4d
Postbus 128
2410 AC Bodegraven
T (0172) 65 02 65
F (0172) 65 02 54
E info@stabiplan.nl
I www.stabiplan.nl

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl