Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

28 oktober 2006

Marktplaats.nl en Nieuwbouwwoningen.nl bundelen krachten

Nieuwbouwaanbod van Nieuwbouwwoningen.nl nu ook op Marktplaats.nl

Nieuwbouwwoningen.nl, het grootste nieuwbouwportaal van Nederland, en Marktplaats.nl gaan vanaf 25 oktober 2006 samenwerken. Dit betekent dat vanaf deze datum de meer dan 29.000 nieuwbouwwoningen deel uit zullen gaan maken van het woningaanbod op Marktplaats.nl. Met deze unieke samenwerking onderstreept Nieuwbouwwoningen.nl haar positie als het grootse nieuwbouwportaal van Nederland.

De plaatsing van de ruim 29.000 nieuwbouwwoningen op Marktplaats.nl betekent dat er meer woningzoekenden in aanraking komen met het aanbod van www.nieuwbouwwoningen.nl. Maandelijks weten honderdduizenden bezoekers Nieuwbouwwoningen.nl te vinden en met deze samenwerking probeert de eigenaar van Nieuwbouwwoningen.nl, BIJN Solutions BV, haar aanbod onder een nog groter publiek bekend te maken.

Wat betekent dit voor de makelaars en projectontwikkelaars?
De bij Nieuwbouwwoningen.nl aangesloten makelaars en projectontwikkelaars zijn al bekend met het feit dat het aanbod aan nieuwbouwwoningen gratis geplaatst kan worden op de site. De samenwerking met Marktplaats.nl betekent dat de projecten en woningen getoond worden aan een nog grotere groep van potentiële kopers. De honderdduizenden bezoekers die maandelijks Marktplaats.nl raadplegen bij het vinden van een nieuwe woning zullen dus ook geconfronteerd worden met het aanbod van Nieuwbouwwoningen.nl.

BIJN Solutions BV, opgericht in 2001, is één van de eerste Performance Based Internet Marketingbureaus van Nederland. In haar vijf bestaansjaren heeft het bedrijf al verschillende sites gelanceerd die woningzoekenden informeren over alle facetten van het kopen van een nieuwe woning. Van taxatie tot hypotheek en van keuken tot tuin. BIJN Solutions BV is gevestigd te Breda.

Kijk voor meer informatie en een overzicht van al haar sites op: www.bijn.nl.

Marktplaats.nl, opgericht in 1999, was in Nederland een van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine bedrijven.

Per dag worden er meer dan 135.000 nieuwe advertenties op de website geplaatst, van kleding en verzamelobjecten tot auto's en huisraad. De onderneming maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay. Marktplaats is gevestigd in Emmeloord. Kijk voor meer informatie op: www.marktplaats.nl.

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl