Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

12 november 2006

Snelste afdichtingsmethiode voor kelders

Het snelste afdichtingssysteem op de markt

Het nieuwe kelderafdichtingssysteem is het snelste op de markt door het terugdringen van arbeidsgangen en wachttijden. Hierdoor is het risico van faalkosten verlaagd en de zekerheid van het eindproduct verhoogd.

Tijd is geld en... zekerheid is goud waard
Al ruim 50 jaar is het Aida kelderafdichtingssysteem voor de binnenzijde van bestaande en nieuwe kelders onovertroffen. Toch heeft een halve eeuw praktijkervaring nog geleid tot een aantal extra productverbeteringen. En dus is het beproefde systeem vernieuwd.

De vernieuwing heeft niet geleid tot een betere waterdichtheid. Dat kon niet en dat was ook niet nodig. Want alle kelders die wereldwijd ooit aan de binnenzijde met het Aida Kiesol systeem zijn afgedicht, zijn nog steeds honderd procent waterdicht. Beter dan volledig waterdicht is er niet. Niet voor niets is de combinatie van Aida Kiesol met Aida Afdichtingsmortel in Europa verreweg de meest gebruikte methode om de wanden van kelders waterdicht te maken.

Dertig procent minder arbeidsuren
Wat er in het nieuwe product veranderd is, is de snelheid en de zekerheid waarmee de producten aangebracht kunnen worden. In rond Hollands betekent dat dus een belangrijke besparing op arbeid zonder dat er op de bewezen kwaliteit hoeft te worden beknibbeld. Garandeerde de ‘oude’ toepassing van het combinatiesysteem Aida Kiesol en Aida Afdichtingsmortel dat een kelder die in het grondwater stond, na drie opeenvolgende bewerkingen compleet waterdicht was, de vernieuwde producten bieden hetzelfde gegarandeerde resultaat al na twee bewerkingen. Een besparing dus van ruim dertig procent op arbeidskosten.

Saneerputz voorkomt condens
Ook voor mensen die de toch vaak wat onprettige vochtige atmosfeer in een kelder willen vermijden heeft Remmers een uitstekend product ontwikkeld: Remmers Saneerputz. Dit sluit condensvorming, schimmelvorming e.d. uit en zorgt op die manier dat een verblijf in de kelderruimte een stuk plezieriger wordt. In tegenstelling tot vele andere producten op de markt, kan Remmers Saneerputz rechtstreeks, zonder speciale voorbewerkingen, op het kelderafdichtingssysteem worden aangebracht. Ook dat vormt weer een besparing.

bron: Remmers Bouwchemie BV

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl