Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

29 november 2006

Aluminiumraam Royal S 75.HI+ van Schüco

Aluminiumraam Royal S 75.HI+ van Schüco

Schüco stelt de nieuwe Royal S 75.HI+ voor; het eerste aluminium raam dat qua thermische isolatie niet onder doet voor een kunststof raam en bovendien veel beter presteert dan een kozijn van hout. Met natuurlijk alle voordelen van aluminium: duurzaam, stevig, slanke vormgeving en keuzes uit talloze designs en kleuren. In combinatie met het nieuwe gamma designkrukken en AvanTec beslagen van Schüco beantwoordt dit raam aan de hoogste eisen op het vlak van esthetiek, comfort en veiligheid en energiebesparing.


Het beste aluminium product voor het besparen van energie
De architectonische vraag naar een zo groot mogelijke transparantie, vrijheid van vormgeving en vernieuwende warmte-isolatie wordt nu in één systeem gerealiseerd: Royal S 75.HI+.

Energie
Als eerste aluminium raamsysteem overstijgt de serie Royal S 75.HI+ de isolatiewaarde van kunststof profielen. Daarbij heeft aluminium vele voordelen: Lange levensduur, robuust, smalle aanzichten en uiteenlopende vormgeving. En dit bij zeer grote en transparante gevels. Deze hoge resultaten worden bereikt door het verbeteren van de isolatiezone, een geoptimaliseerde middendichting als ook nieuw principe van isolatie in de sponning. Een gemiddelde Uw-waarde van 1,4 W/m2K biedt u de allerhoogste energiebesparing.

Veiligheid
De kozijndiepte van 75 mm biedt niet alleen verhoogde veiligheid. Door het toepassen van verdekt liggende beslagen of de automatische TipTronic bediening, kan de betrouwbaarheid en veiligheid nog verder worden geoptimaliseerd. Afhankelijk van de toegepaste beglazing voldoen ramen waarvan de vleugel het kozijn aan de binnenzijde overlapt maximaal aan WK 3.

Comfort
Zelfs grote raamformaten zijn met het Royal S 75.HI+ systeem probleemsloos te realiseren. Zo verkrijgt u meer transparantie en dus meer licht in uw kamers, wat leidt tot een groter wooncomfort.

Design
Met een kozijndiepte van slechts 75 mm is dit Schüco systeem veelzijdig inzetbaar en laat zich probleemloos combineren met Royal S 75.HI deuren. In combinatie met de nieuwe, geïntegreerde, mechanische en electrische beslagsystemen voldoet dit nieuwe raamsysteem ook qua vormgeving en comfort aan de allerhoogste eisen.

 

meer info: Schueco

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl