Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

21 december 2006

Relius - Hoeka spuitpleisters

Relius brengt vijf nieuwe Hoeka-spuitpleisters op de Bouwbeurs

Op de Internationale Bouwbeurs 2007 in Utrecht presenteert Relius vijf nieuwe Hoeka spuitpleisters. Deze introductie betekent een totale vervanging van alle bestaande pleisters die het keuzeproces van de spuiter vereenvoudigt. Eén van de spuitpleisters is een compleet nieuw product dat de eigenschappen van alle bestaande kalkhoudende spuitpleisters in zich verenigt. Ook introduceert Relius nieuwe spuitpleisters in een lichtgewicht uitvoering. Minder tillen is beter voor de gezondheid van de spuiter.

De naam Hoeka is al jarenlang een begrip bij professionele verwerkers in de afbouw dankzij de kwaliteit, gemakkelijke verwerking en de breedte van het assortiment.

De nieuwe spuitpleisters van Relius zijn technisch verbeterd en makkelijker en sneller te verwerken. Alle producten worden met monsters gepresenteerd op de stand. Het bedrijf staat op de beurs onder standnummer 03BVB 070 in Hal 3. De Bouwbeurs wordt gehouden van 5 tot en met 10 februari 2007.

Permanente productontwikkeling
Relius ontwikkelt en produceert afbouwproducten als spuitpleisters, sierpleisters, muurverven en complementaire afbouwproducten, voor een groot aantal toepassingen onder het merk Hoeka. Het bedrijf levert niet alleen hoogwaardige producten, maar begeleidt en adviseert ook over de toepassing ervan in uiteenlopende projecten. Maken wat een eindgebruiker vraagt, is een belangrijk uitgangspunt voor Relius. Als toeleverancier verdiept het bedrijf zich continu in de wensen van de markt en past haar producten- en dienstenpakket er op aan.

BASF Bouwchemie
Relius maakt deel uit van BASF Bouwchemie, onderdeel van het Duitse BASF AG. Met meer dan 80.000 medewerkers, klanten in meer dan 170 landen en meer dan 100 productielocaties, is BASF het leidende chemieconcern in de wereld.

meer info: Relius en Internationale Bouwbeurs 2007

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl