Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

30 januari 2007

Het resultaat is mooier metselwerk.

Nieuw afdekprofiel voor mooier metselwerk bij Mavotrans

Nieuw in het leveringsprogramma van Mavotrans is het UA afdekprofiel. Dit afdekprofiel biedt de ideale bescherming voor vers metselwerk en open spouwen. Kwaliteitsverlies door vocht en vuil worden vermeden en mooier metselwerk is het resultaat.

Het UA afdekprofiel is een kunststof profiel dat kan dienen als tijdelijke raamdorpel of als afdekking van vers metselwerk. Het profiel is ontwikkeld in nauw overleg met de baksteenbranche en de professionele gebruikers. Hierdoor is het een product geworden dat aan de wensen en eisen voldoet van de meest kritische bouwers. De spouw wordt afgedekt tot aan de isolatie. Het regenwater komt niet op het pas gemetselde buitenblad en dankzij de gespreide afvoer ontstaat er geen waterconcentratie. Het profiel hecht niet aan de mortel en raakt de stenen nauwelijks. Het drogen wordt bovendien bevorderd doordat het profiel goed ventileert.


Het gebruiksgemak van deze afdekprofielen is groot. De profielen wegen nagenoeg niets en nemen weinig ruimte in. Daarnaast zijn ze zeer eenvoudig vast te spijkeren of te nieten of vast te zetten door het profiel te verzwaren met twee stenen. De afdekprofielen zijn meerdere keren inzetbaar en daardoor zijn de kosten laag. De profielen zijn vervaardigd van kunststof (LDPE) en zijn na gebruik probleemloos recyclebaar.

Het UA afdekprofiel is een makkelijke en voordelige manier om de spouw en vers metselwerk te beschermen tegen vocht en vuilbelasting, specieresten en steenstukken.

Het resultaat is mooier metselwerk.

Bedrijf: Mavotrans BV

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl