Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

22 februari 2007

Kantoorvloerbedekking

Internetbureau wordt partner van Woning - en projectstoffeerder

Internetbureau Presenter gaat een partnership aan met Van Wijngaarden Woning- en projectstoffering uit Montfoort om de internetverkoop van kantoorvloeren succesvol te maken. Ruim een half jaar na de live-gang van www.DesignSchuifdeuren.nl, lanceert Internetbureau Presenter een nieuwe verkoopsite: www.KantoorVloerbedekking.nl. Deze website richt zich op de verkoop van tapijt, linoleum en laminaat voor bedrijven, kantoren en andere projectmatige omgevingen. Het bijzondere aan dit initiatief is dat Presenter een partnership aangaat met één van haar klanten.

Door op deze manier te werken, wordt de kennis en kunde van beide partijen optimaal benut. Presenter is verantwoordelijk voor het succesvol opzetten van de website en de bijbehorende promotie, Van Wijngaarden Projectinrichting uit Montfoort is leverancier van de vloerbedekking en verantwoordelijk voor het opvolgen van de leads.

De omzetstijging door de toename van het aantal klanten via internet, is bij dit soort initiatieven vaak veel groter dan de investering in de website. Een goede oplossing voor elke organisatie die succesvol via internet producten wil verkopen.

De aanvragen via KantoorVloerbedekking.nl stijgen elke week en de eerste vloerbedekking is inmiddels gelegd. Zowel Internetbureau Presenter als Van Wijngaarden zijn tot nu toe erg tevreden over het verloop van dit vernieuwende internetconcept.

Voor meer info: www.KantoorVloerbedekking.nl of www.Presenter.nl.

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl