Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

26 februari 2007

Traxon Technologies

Traxon Technologies introduceert "high brightness" XB productlijn

Traxon Technologies lanceert haar nieuwe productlijn van "extra bright" (XB) luminaries. Deze krachtige productlijn maakt gebruik van 1W, 3W en K2 Luxeon LEDs, en omvat wall washers, liners en spot lights. Op de ARC beurs in London, 12 en 13 februari jongstleden, vond de première van deze XB lijn plaats.

Ook op de aanstaande ProLight & Sound beurs in Frankfurt, Duitsland, van 28 tot en met 31 maart, en de EuroLuce beurs in Milaan, Italië, van 18 tot en met 23 april, zullen de XB producten een belangrijke rol spelen.De XB lijn breidt het bestaande productengamma van Traxon LED producten voor de zakelijke markt uit, en zal verkrijgbaar zijn in een variëteit aan lenzen, LED kleuren, straalhoeken, LED types, extrusion rates en IP ratings. De XB lijn biedt een grote flexibiliteit en mogelijkheid van aanpasbaarheid van de armaturen.

Er zijn vijf verschillende straalhoeken mogelijk, variërend van een smalle 6° tot een hele brede 110°. De daarmee geprojecteerde nauwe dan wel wijdverspreide lichtbundels kunnen worden gecomplementeerd door een soft focus of een transparante acryllens om het licht overeenkomstig de applicatie- en installatievereisten te verspreiden. De UV lenzen garanderen een lange levensduur voor zowel binnen- als buitengebruik, en hebben IP ratings variërend van IP40 tot IP65.

De wall washers zijn geschikt voor het verlichten van grotere oppervlakten en het tonen van lichtanimaties op diverse vlakke dan wel gestileerde oppervlakten, zowel binnen als buiten. De liners zijn geschikt voor applicaties smet een smaller profiel, met een gelijkmatige brede lichtspreiding. De spot lights tenslotte, zijn een MR16-gesizede uitbreiding van de algemeen spot verlichting.

meer info: Traxon Technologies

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl