Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

1 maart 2007

Ekey

Systeem biometrische toegangscontrole van Ekey verder verbeterd

Succesproduct Ekey nog verder verbeterd

Ekey, dat in korte tijd óók in Nederland zeer succesvol is met haar oplossingen voor toegangscontrole, heeft door een recente update nóg meer te bieden. Zo zijn onder meer de software en de lezer verder verbeterd, hetgeen het gebruikersgemak ten goede komt.

De vinger wordt nog sneller herkend als die eenmaal is ingeprogrammeerd. Ook de herkenning is verder geoptimaliseerd, waardoor dit beter en gemakkelijker verloopt.Met Ekey profiteert u van de praktische toepassingen van biometrie om iemands identiteit te verifiëren en om toegang te verlenen tot gebouwen, data of goederen. Dat biedt grote voordelen boven bestaande beveiligingsystemen met magneetkaarten en pasjes. Pasjes worden vergeten, gaan kapot en kunnen worden doorgegeven.

Traditionele toegangssystemen zijn moeilijk te beveiligen. Het is niet te voorkomen dat mensen sleutels, pasjes of magneetkaarten aan anderen geven of gewoonweg verliezen. Ook pin- en andere codes kunnen eenvoudig in verkeerde handen komen.

Met Ekey is optimale toegangscontrole geen probleem. Het is onmogelijk om je vinger aan iemand door te geven. Snel `even' een collega een pasje geven of de code voor het alarm aan een `vriend' geven is verleden tijd. De verdere verbetering van de oplossing zal de forse vraag naar het product de komende tijd ongetwijfeld doen toenemen.

meer info: Ekey

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl