Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

5 april 2007

Waterontharder Alpine Water Descaler groot succes

Vrijwel heel Nederland heeft last van kalk in het water. Deze kalkdeeltjes hechten zich in leidingen en zorgen voor kalkaanslag op uw sanitair.

De oplossing hiervoor is de Alpine Water Descaler® No. 1. Dit milieuvriendelijke apparaat verandert de kristalstructuur in het water, waardoor de kalkdeeltjes opgelost blijven en niet meer kunnen aanhechten.

Het positieve effect van dit product is dat de gezonde calcium- en magnesiumdeeltjes niet verdwijnen. Landelijk en regionaal kunt u voor de Alpine Water Descaler® No. 1 terecht bij de Energy Consultancy Group.

De Alpine Waterontharder wordt zowel bij particulieren als bij bedrijven al veel gebruikt. Ook wordt hij toegepast bij vijvers en zwembaden, horeca en in de land- en tuinbouw. De Alpine Waterontharder neutraliseert de kalk aan het water door middel van een permanente magnetische werking. “Het kalk wordt als het ware vergruist, waardoor het zich niet kan hechten aan de leidingen en aan verwarmingselementen van huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan wasmachines, vaatwassers, combiketels etc.

De module zal een positief effect hebben op de levensduur van deze apparatuur,' aldus een woordvoerder. 'De samenstelling van het water verandert echter niet. Het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden. Wat kan een mens zich nog meer wensen?”

Geldbesparing
Door plaatsing van de Alpine Waterontharder voorkomt u veel problemen en spaart u veel geld uit. Het water wordt sneller warm, dus u bespaart op de energie- en waterrekening (1 mm kalksteen op een warmte element verhoogt het energieverbruik met ca. 15%). Het schoonmaken van ramen en sanitair gaat veel makkelijker. Tevens hebt u geen last meer van vervelende witte strepen.

Daarnaast gebruikt u veel minder zeep, waspoeder en wasverzachter en is zout of glansspoelmiddel overbodig. Mensen met huidirritaties (droge of schrale huid) ervaren dat zij daarvan minder last hebben.

Garantie
De ISO 9001, ISO 9002:2000 en QA gecertificeerde fabrikant geeft een levenslange technische garantie op de Alpine Water Descaler® No. 1. De montage is zeer eenvoudig te plaatsen zonder hak- of breekwerk en er wordt een solide garantie gegeven. Het is hiermee een goede en betaalbare oplossing tegen kalkproblemen. De module is bovendien onderhoudsvrij. Daarnaast is de module er gemakkelijk af te halen en meeverhuisbaar.

Meer informatie: www.waterontharder.info

infolijn: ECH Waterbehandeling 0598-635.720 .

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl