Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

20 april 2007

Royal Huisman Shipyard kiest voor Nederlandse uitvinding

De Software Factory van Thinkwise Software

Thinkwise

Royal Huisman Shipyard gaat, na een succesvolle `proof of concept', in zee met Thinkwise Software, producent van Thinkwise Software Factory®. Met deze revolutionaire Nederlandse uitvinding gaat Royal Huisman Shipyard haar softwarebouw automatiseren en bestaande applicaties upcyclen en integreren.

Royal Huisman Shipyard , producent van luxueuze klantspecifieke zeil- en motorjachten voor het internationale topsegment, gaat Thinkwise Software Factory inzetten voor het ontwikkelen van nieuwe software applicaties en het upcyclen van bestaande applicaties naar nieuwe technologie.

"Het bouwen van precisie jachten vergt niet alleen een organisatie die volledig op elkaar is afgestemd, maar ook optimale ondersteuning door onze software. Daarom zijn onze software applicaties specifiek gebouwd. Op dit moment ondersteunen wij een aantal hardware platformen en een groot aantal applicaties. Al onze nieuwe applicaties worden geschreven op het .NET framework en Microsoft SQL Server 2005," zegt Bernhard Bergman, ICT Manager bij Royal Huisman Shipyard.

"Wat concreet betekent dat wij moeten integreren met bestaande applicaties, legacy software moeten herschrijven en professionaliseren. Dit proces kost veel tijd en gezien onze beperkte capaciteit zochten wij naar een oplossing. De Software Factory versnelt het bouwproces en maakt onze applicaties maximaal beheersbaar," aldus Bergman.

"Voor ons is het erg belangrijk dat er een synergie is tussen ons en de klant," zegt Hans Keukenschrijver, sales manager bij Thinkwise Software. "Er moet een persoonlijke klik zijn en vertrouwen in het ons concept. Daarom is Royal Huisman's ICT team een aantal dagen bij ons in Apeldoorn geweest om zelf "hands-on" met de Software Factory te ontwikkelen. Ook dit keer zijn wij weer met vlag en wimpel geslaagd!"

Meer informatie op www.thinkwisesoftware.com.

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl