Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

29 april 2007

AXess Liften

Axess Liften BV introduceert nieuw liftconcept

Liftenfabrikant Axess Liften BV heeft in nauw overleg met het Liftinstituut haar nieuwste lift ontwikkeld, de Prestige Privé. Het betreft een platformlift waarbij geen liftput en dakopbouw noodzakelijk is en waarbij een uiterst handzame bediening het vasthouden van de liftknop tijdens de rit overbodig maakt. En daarmee is het de Barneveldse liftenfabrikant opnieuw gelukt als eerste in Nederland een nieuw liftconcept te ontwikkelen.

De Prestige Privé is een volwaardige personenlift met normale overnamebesturing en afgesloten cabine, echter zonder liftput en dakopbouw. Automatisch zijwaarts schuivende schuifdeuren in de schacht én in de kabine, zorgen voor extra veiligheid doordat deze de kabine volledig afsluiten, om zo eventueel klemgevaar volledig te voorkomen. Slechts één druk op de knop voldoet om de kabine comfortabel en geruisloos naar boven of beneden te sturen, een welkome bijkomstigheid voor bijvoorbeeld mindervalide personen.

De Prestige Privé is voorzien van een aantrekkelijk design. Standaard zijn de kabines afgewerkt met een fraai laminaat van hoge kwaliteit. Optioneel kan de Prestige worden uitgevoerd met verschillende houtsoorten, roestvast staal of glas. De aluminium deuren van de Prestige hebben een warme uitstraling en ademen, mede door het standaard grote glasvenster, een bijzonder luxe sfeer uit. Tot slot zorgt een fluisterstille aandrijving voor een ongeëvenaard ritcomfort.

Over Axess Liften
Axess Liften B.V. is fabrikant van een compleet programma personen- en goederenliften. Het bedrijf is gespecialiseerd in het op eenvoudige wijze plaatsen van liften in bestaande en nieuwe gebouwen. Zo is voor de meeste lifttypes een liftput en uitloop boven de schacht niet nodig en kan de schacht zelf worden meegeleverd. Het hoofdkantoor van Axess Liften staat in Barneveld, haar eigen productiefaciliteit voor de goederen- en woonhuisliften is gevestigd in Dresden. Verder heeft Axess filialen in Duitsland en België.

Meer informatie:
Internet : www.axessliften.nl
Email: info@axessliften.nl

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl