Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

27 mei 2007

Huizenvinder.nl beoordeelt makelaars

De huizenzoekmachine Huizenvinder.nl beoordeelt vanaf vandaag alle makelaars actief in de verkoop- en verhuurmarkt. De makelaars worden op een aantal belangrijke punten beoordeeld.

"We willen graag potentiële kopers en huurders meer informatie verstrekken voordat deze in zee gaan met de betreffende makelaar", aldus Bart Kappenburg eigenaar en initiatiefnemer van Huizenvinder.nl. "De makelaars worden beoordeeld op aanbod, prijs, klantvriendelijkheid, advies, begeleiding en taxatiekunde", aldus Kappenburg, "zo weet je gelijk in een onbekende stad welke makelaar het best past bij jouw wensen en budget. Ook wordt er per makelaar de gemiddelde prijs van hun portfolio weergegeven."

Huizenvinder.nl is een verticale zoekmachine voor koop- en huurhuizen. "De beoordelingsfunctie is bedoeld om transparantie te geven en te zorgen dat makelaars ook beter gaan letten op een aantal dienstverleningsaspecten die voorheen voor niet-klanten volstrekt onduidelijk waren." Met bijna 200.000 huizen in het bestand is huizenvinder één van de grootste huizensites van Nederland.

"Op langere termijn gaan we meer data verzamelen per makelaar. Dan moet je denken aan gemiddelde tijd dat een huis te koop staat bij een makelaar, hoe vaak de makelaar een prijs verandert en hoe de gemiddelde verkoopprijs van hun portfolio over een periode verloopt. Deze gegevens zijn belangrijk voor een potentiële klant: doet deze makelaar zijn best om huizen te verkopen? In wat voor segment is deze makelaar actief? Is prijsstelling een belangrijk instrument voor de makelaar?"

Over Huizenvinder.nl
Huizenvinder.nl is een verticale zoekmachine voor koop- en huurwoningen door heel Nederland. De site indexeert van alle grote huizensites het aanbod en creëert zo een compleet beeld van alle te koop en te huur staande huizen. Er kan gezocht worden op plaats en prijsklasse. Tevens is er de mogelijkheid om een emailservice in te stellen die waarschuwt bij nieuw aanbod dat voldoet aan bepaalde wensen.

Voor meer informatie info@huizenvinder.nl

site: Huizenvinder
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl