Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

6 juli 2007

nieuwbouwwoningen.nl

Toekomstige nieuwbouwprojecten als eerste op Nieuwbouwwoningen.nl

Nieuwbouwwoningen.nl, het grootste nieuwbouwportaal van Nederland, gaat vanaf 6 juli 2007 nog een stap verder met het informeren van haar bezoekers. Niet alleen wordt de bezoeker op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in Nieuwbouwland, maar vanaf deze datum zal Nieuwbouwwoningen.nl ook haar bezoekers als eerste informeren over toekomstige nieuwbouwprojecten.

Maandelijks weten honderdduizenden bezoekers www.nieuwbouwwoningen.nl te vinden om zich te laten informeren over niet alleen woningen, maar ook over andere facetten van wonen zoals: inrichting, financiering en verkoopadvies. Met deze nieuwe stap wil de eigenaar van Nieuwbouwwoningen.nl, BIJN Solutions BV, haar bezoekers eerstehands informatie aanbieden over toekomstige, nog te realiseren, nieuwbouwprojecten zodat men zich zo snel mogelijk kan laten informeren en in kan laten schrijven voor een nieuwbouwproject naar keuze.

Meer informatie is betere oriëntatie

Het onder de aandacht brengen van toekomstige nieuwbouwprojecten is één van de stappen die Nieuwbouwwoningen.nl gaat ondernemen om haar bezoekers nog beter te informeren. Iets dat de oriëntatie op de (nieuwbouw)woningmarkt alleen maar ten goede komt. De eerste stap heeft BIJN Solutions BV al ondernomen door in mei 2007 de site www.mijnnieuwbouwwoning.nl te lanceren.

MijnNieuwbouwwoning.nl is een uniek internetplatform waar de bezoeker de bouw van de nieuwbouwwoning kan volgen, waar men meningen kan delen met de (toekomstige) buren of voor allen die het interessant vinden om te zien wat er allemaal in de regio ontwikkeld wordt.

 

meer info: Nieuwbouwwoningen.nl

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl