Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

18 juli 2007

Facilicom

actief kennis delen over ‘goed opdrachtgeverschap’

Facilicom Services Group start Facilitair Kenniscentrum

Facilitair dienstverlener Facilicom Services Group gaat vanuit haar hoofdkantoor te Schiedam structureel werksessies organiseren voor opdrachtgevers. De onderneming wil zo de kennis die over uiteenlopende facilitaire thema’s in huis is toegankelijk maken voor de markt. Het Facilitair Kenniscentrum gaat in september 2007 van start met een eerste sessie over ‘contractvorming bij catering’. In november volgt de tweede. De belangstelling bij opdrachtgevers is groot. Veel nieuwe inzichten en ervaringen op een breed terrein van facilitaire dienstverlening komen aan de orde. Volgens de concerndirectie is deze vorm van structurele overdracht van deskundigheid ‘uniek in Nederland’.

De sessies zijn bedoeld voor relaties en belangstellenden, werkzaam in het middenkader en operationeel hogerkader, en dienen een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van ‘goed opdrachtgeverschap’ in Facility Management in Nederland. De nadruk komt te liggen op de onderwerpen als ‘processen’, ‘contractvorming’ en facility management’. Facilicom trekt externe sprekers aan voor de sessies om “een hoogwaardig en van onze dagelijkse business onafhankelijk niveau te kunnen waarborgen”, aldus Stafdirecteur marketing Paul Janssen.

De eerste drie sessies zijn gepland op het terrein van catering-contractering, main contracting en de positie van de Facilitair Manager in de organisatie. Deelname aan de sessies is kosteloos voor opdrachtgevers van Facilicom en studenten. Overige belangstellenden kunnen – op basis van beschikbaarheid – tegen een vergoeding deelnemen.

meer info: Facilicom

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl