Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

22 juli 2007

AV Lichtplanners en Traxon Technologies kondigen samenwerkingsverband aan voor de retailindustrie

AV Lichtplanners en Traxon Technologies hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Inhoud van deze overeenkomst is een nauwe samenwerking tussen beide organisaties om daar waar verlichting een steeds belangrijkere rol speelt als onderdeel van een totale retailformule, de LED verlichtingsoplossingen van Traxon Technlogies optimaal in te zetten en door te ontwikkelen.

AV Lichtplanners is in 2006 opgericht door Huib Arends en Teun van der Vlugt, die ieder reeds hun sporen verdiend hebben in zowel de retailindustrie alsook de lichtplanningswereld. AV Lichtplanners onderscheidt zich door een sterke focus op de resultaten van een lichtplan voor de winkelier, waarbij op de achtergrond uitgebreide technische kennis voor handen is. "Binnen de lichtwereld word je als klant vaak overspoeld met overtollige informatie. Je ziet door de bomen het bos niet meer. De uitdaging is juist om helderheid en duidelijkheid te verschaffen zodat klanten weten wat welk resultaat ze krijgen", aldus Huib Arends. Kennis, inlevingsvermogen en conceptueel denken dus. Teun van der Vlugt: "Ja, maar ook een mentaliteit van handen uit de mouwen steken. De realisatie van een lichtplan houdt meer in dan alleen het maken van een schetsplan achter de tekentafel. Op locatie klim ik vaak zelf op de ladder om de armaturen op de juiste wijze in stellen"

Traxon Technologies is een vooraanstaande leverancier van op LED gebaseerde verlichtingsoplossingen die innovatieve technologie combineert met vooruitstrevende design concepten. Traxon Technologies levert een volledige suite van DMX hardware en software, en richt zich op de professionele markt voor controllable high-end LED verlichtingsystemen. "Licht als middel om onze zintuigen te prikkelen, om onze gemoedstoestand positief te beïnvloeden, gaat een steeds grotere rol spelen in het dagelijks leven. En dus ook in de manier waarop we onze inkopen doen", aldus Marc Steenbergen, general manager van Traxon Technologies Europe B.V.

Traxon Technologies is het jaar 2007 sterk begonnen met de introductie van de "high brightness XB Luminaires". Tevens is Traxon Technologies bezig met de introductie van haar nieuwe White Line, met een range aan armaturen met diverse koude-witte en warm-witte lichttemperaturen alsook een "dynamisch-wit" optie, aan te passen in lichtintensiteit en kleurtemperatuur. Andere recente uitbreidingen van het portfolio van Traxon Technologies zijn de 16 pixel boards en modules, ideaal voor het creëren van videoachtige lichteffecten en -animaties, en de Marine Line met een IP67 rating. In de tweede helft van dit jaar zal Traxon Technologies haar 64 pixel outdoor panel introduceren, alsmede diverse uitbreidingen van de functionaliteit van haar verlichting management systeem.

meer info: Lichtplanners
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl