Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

27 augustus 2007

Nieuwe recyclingtrend in de pompindustrie

Eekels Pompen recyclet oude pompen -

Eekels pompen wil bijdragen aan een beter milieu door recycling van zware, metalen materialen. Daartoe start Eekels Pompen met een actie die klanten er toe aanzetten hun oude, dikwijls versleten, metalen pompen milieu verantwoord af te voeren door deze in te leveren bij Eekels. Hiermee wil Eekels Pompen een voorbeeldfunctie vervullen in de pompindustrie.

Wie zijn metalen pomp inlevert, ontvangt een nieuwe Grindex pomp voor de halve prijs, ongeacht het merk, type, bouwjaar of de staat van de pomp.

De Grindex-pompen behoren tot de meest gebruikte pompen door professionals in bijvoorbeeld de bouwsector. De pompen staan bekend om hun robuustheid en het ongelimiteerd mogen drooglopen.

Eekels Pompen wil met deze actie, die loopt tot en met 30 september jl., op een milieuverantwoorde en voordelige wijze haar klanten voorzien van topproducten met de hoogste garantie op bedrijfszekerheid.

Eekels Pompen is één van de grootste leveranciers van pompen en marktleider in de Benelux. Al meer dan 90 jaar is Eekels Pompen gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van pompoplossingen voor allerlei situaties, zoals de bemaling van bouwputten, bronbemaling en boringen, transport van rioolwater naar zuiveringsinstallaties, slibtransport en bemaling van oppervlaktewater. Daarnaast beschikt Eekels Pompen ook over een huurvloot van ruim 700 kleine en grote pompunits, waarmee zij een grote diversiteit aan oplossingen biedt, voor elke situatie en voor alle omstandigheden.

 

meer info: Eekels Pompen

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl