Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

28 augustus 2007

Luna toiletmeubel
Elegante oplossing voor renovatie zonder breekwerk

Dansani B.V. , de Deense specialist in de inrichting van de badkamer, introduceert het Luna toiletmeubel. Een praktische en elegante oplossing voor het stijlvol wegwerken van de techniek van het wandcloset. Het Luna toiletmeubel is bij uitstek geschikt voor het renoveren en upgraden van de badkamer of toiletruimte, zonder breekwerk.

Het Luna toiletmeubel is onderdeel van de uitgebreide Luna badkamerserie, met een eigentijdse expressie en flexibele inrichtingsmogelijkheden. Maar het toiletmeubel kan - door de sobere, tijdloze stijl - ook uitstekend worden gecombineerd in bestaande badkamer- en toiletinrichtingen. Daar waar een wandcloset aangebracht moet worden voor de bestaande (tegel)wand, biedt dit meubel een praktische en elegante oplossing. Het meubel onttrekt de spoeltechniek aan het oog. Het meubel heeft bovendien een doordacht design met rechte lijnen en gladde oppervlakken voor eenvoudige reiniging.

Het Luna toiletmeubel is 70 cm breed en 23 cm diep en is leverbaar in wit, ahorn, kersen en eiken. Het meubel is geschikt voor toepassing in combinatie met diverse inbouwspoelkasten zoals bijvoorbeeld de Geberit Duofix H82 en het Rapid SL WC element 38587 van Grohe.

Het Luna toiletmeubel is direct leverbaar voor 354 euro (excl. BTW).

 

Over Dansani
De Deense fabrikant Dansani is voornamelijk gespecialiseerd in de inrichting van de badkamer. Dit biedt als belangrijk voordeel dat alle aandacht, vanaf het ontwerp en de productie tot aan de verkoop en marketing, volledig op de
badkamer is gericht.

Kenmerken van Dansani badkamermeubelcollecties zijn:

hoogwaardig Deens design, praktische functionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit. Dansani maakt gebruik van eerlijke materialen en is open over het materiaalgebruik: wanneer Dansani het heeft over hout, dan wordt ook daadwerkelijk hout bedoeld en geen folie met houtdecor.

meer info: Dansani

 

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl