Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

3 september 2007

Inspirerende studiereis facility management naar Dubai

Op maat gemaakt voor professionals uit de wereld van facility management & real estate

Facility Nights en het Studiecentrum voor Facility Management organiseren van 16 tot en met 20 november 2007 een unieke studiereis met diverse bezoeken achter de schermen naar het indrukwekkende Dubai.

Een buitenkans voor een selecte groep facilitaire & real estate professionals!

Dubai is momenteel één van de snelst evoluerende regio's ter wereld. Een intensieve bouwactiviteit vertaalt zich in indrukwekkende residentiële complexen, futuristische kantoorgebouwen en kunstmatige eilanden met imposante resorts. Tijdens deze unieke reis worden boeiende sites en realisaties bezocht. Elk bezoek gaat 'achter de schermen' en wordt toegelicht vanuit facilitair - logistiek oogpunt.

Daarnaast brengt het gezelschap als één van de eersten een werfbezoek aan het sinds 21 juli 2007 hoogste gebouw ter wereld, de Burj Dubai! Tevens bevat het programma onder andere een persoonlijke toelichting bij de Palm Islands (mét bezoek!) in het Nakheel Office, de promotor van deze megaprojecten, een bezoek achter de schermen van de skipiste annex hotel en shopping mall en een lunch in Emirates Towers, het meest elegante torengebouw van Dubai. Verder is er een open dialoog met lokaal management over facility management en real estate in het algemeen en meer specifiek over de behoeften die Dubai op dit vlak heeft.

Daarnaast is de reis bedoeld als kennismaking met Dubai als land, zijn bezienswaardigheden en zijn investeringsmogelijkheden. Deze inspirerende reis naar Dubai is mede door de zorgvuldig uitgekozen werkbezoeken en meetings een unieke reis speciaal op maat gemaakt voor professionals uit de wereld van facility management & real estate!

Doelgroep
Eindbeslissers uit het vakgebied real estate en facility management en topmanagement in het algemeen, zowel aan de klantzijde als aan de zijde van leveranciers. En iedereen die om professionele of privé-redenen geïnteresseerd is.

Datum
Vrijdag 16 november tot en met dinsdag 20 november 2007.

Prijs
De deelnameprijs per deelnemer bedraagt € 3.250,- (excl. btw).

Informatie
Voor meer informatie en het programma bezoekt u www.fmm.nl (onder het kopje reizen) of kunt u contact opnemen met Studiecentrum voor Facility Management,
Thera van Bockel (congresassistente),
telefoonnummer 030 - 602 80 95,
e-mail  studiecentrumfm@arko.nl

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl