Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

17 september 2007

De nieuwe Ultima Vision van Portakabin: Een doorbraak in de verhuur van modulaire bedrijfshuisvesting.

Portakabin, toonaangevend leverancier van modulaire gebouwen, heeft opnieuw de bakens in de modulaire gebouw sector verzet met de lancering van een vernieuwend product voor de verhuur van modulaire bedrijfshuisvesting.

Dit gloednieuwe modulaire gebouwsysteem, Ultima Vision, is over de hele voorkant van elke module voorzien van dubbel beglaasde wanden, waardoor een stijlvol product met een elegante uitstraling ontstaat dat uniek is op de verhuurmarkt voor modulaire gebouwen.

Voor meer informatie over Ultima Vision van Portakabin en de verhuur van modulaire bedrijfshuisvestnig, bezoek www.portakabin.nl.

Behalve dat de beglaasde wanden voor een moderne, aantrekkelijke uitstraling aan binnen- en buitenkant zorgen, heeft de sterkere natuurlijke verlichting een positief effect op de motivatie en productiviteit van het personeel.

Uit een recent onderzoek van Gallup Management Journal kwam voren dat 28% van de werknemers vanaf hun werkplek niet naar buiten kan kijken, en dat 86% van deze personen vaker ontevreden is met het werk of zich er niet bij betrokken voelt.

Verbetering van de natuurlijke verlichting, het thermisch comfort, de akoestiek en de binnenluchtkwaliteit kan de productiviteit van werknemers enorm vergroten. Het Ultima Vision gebouw is zo ontworpen dat aan deze voorwaarden wordt voldaan; een royaal, flexibel interieur in een modulair gebouw met een of twee verdiepingen dat plaats biedt aan elk willekeurig aantal personen.

Niet in de laatste plaats staat het ontwerp van het Ultima Vision gebouw borg voor een uitmuntende thermische efficiëntie. Zo zijn wanden, deuren en dak geïsoleerd met milieuvriendelijk CFK-vrij Envirofoam, dat volledig onschadelijk is voor de ozonlaag en zodoende een minimale invloed op het milieu heeft. Dit komt ook de constructieve sterkte ten goede en zorgt tegelijkertijd voor een zeer energiezuinig gebouw dat klanten helpt milieuprestaties te verbeteren en de CO²-emissie door verspilde energie te verlagen.

Daarnaast worden alle Ultima Vision gebouwen standaard geleverd met getint zonnewerend glas, dat zorgt voor een 40% betere schaduwfactor dan helder glas en zo oververhitting door de zon voorkomt.

De lancering van het Ultima Vision gebouw van Portakabin is een enorme stap voorwaarts voor de verhuurmarkt van modulaire gebouwen, en is bouwkundig gezien zonder meer het meest geavanceerde modulaire gebouw in termen van esthetiek en binnenomgeving.

Elk Ultima Vision gebouw wordt zo ontworpen dat nauwkeurig aan de wensen van de klant wordt voldaan, en kan dankzij zijn flexibiliteit worden geleverd in één of twee verdiepingen met een eindeloze hoeveelheid opties voor de indeling. Het vervult ons met vreugde en trots dat we een dermate vernieuwend modulair gebouw hebben ontwikkeld.

Alle Ultima Vision gebouwen van Portakabin worden bovendien geleverd met het unieke Customer Charter. Daarin wordt verklaard dat wanneer Portakabin er niet in slaagt de overeengekomen opleveringsdatum te halen, de klant recht heeft op een week gratis huur voor elke dag dat we laat zijn². Hierdoor hoeft u zich er volstrekt geen zorgen over te maken dat Portakabin uw modulaire gebouw op tijd en op budget levert.

Al met al lijdt het geen twijfel dat Ultima Vision van Portakabin tot ver na 2007 het nieuwe gezicht wordt van de verhuurmarkt voor modulaire huisvesting.

Om te ontdekken hoe het nieuwe Ultima Vision gebouw van Portakabin de kwaliteit van uw faciliteiten kan verbeteren, kunt u direct contact opnemen met uw lokale verhuurcentrum:
0800 222 4444
of gebruik te maken van het contact formulier op http://www.portakabin.nl/contact-informatie/.

 

 

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl