Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

21 oktober 2007

Rotterdam architectuurstad 2007

Rotterdam is de architectuurstad van Nederland. Op een paar vierkante kilometer in het centrum is een compleet overzicht te vinden van wat de twintigste eeuw aan moderne architectuur heeft voortgebracht.

Schüco Nederland organiseert 22 november en 4 december in samenwerking met Rotterdam-ArchiGuides een exclusieve architectuurrondleiding door de Architectuurstad van 2007. Hierbij worden onder andere markante gebouwen en wolkenkrabbers bezocht. Tijdens de rondleiding wordt ingegaan op de bijzondere oplossingen die de architect heeft toegepast in zijn ontwerpen. Gebouwen zoals het Montevideo, De Witte Keizer en de Brug laten zien welke innovatieve en gedurfde periode er is aangebroken. Ook wordt er aandacht besteed aan historische gebouwen, zoals Hotel New York, het voormalige hoofdkantoor van de Holland America Lijn en Het Witte Huis, ooit het hoogste gebouw van Europa.

De rondleiding wordt gehouden voor architecten, ontwikkelaars, investeerders, maar ook studenten bouwkunde of architectuur zijn van harte welkom!

Tijdens deze interessante dag zal Schüco een lunch aanbieden, de dag wordt afgesloten met een informeel drankje. De start en het einde van de rondleiding is in het Groothandelsgebouw, naast het Centraal Station. Het Groothandelsgebouw heeft een eigen parkeergarage. Het aantal deelnemers per rondleiding is beperkt tot 25 personen.

Geïnteresseerden in deze gratis rondleiding kunnen zich inschrijven op www.schueco.nl .

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl