Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

23 oktober 2007

Architectenweb start nieuwsplatform voor de ingenieur

Vandaag lanceren de makers van Architectenweb een nieuwsplatform voor de ingenieur. Op EngineeringNow.nl is het laatste nieuws over infrastructuur, milieu, water en bouw te vinden. De gratis toegankelijke website wordt dagelijks geactualiseerd, hiervoor raadpleegt de redactie vele bronnen wereldwijd.

Op overzichtelijke wijze biedt de site actuele en relevante informatie voor de ingenieur. De berichtgeving varieert van ontwikkelingen op bestuurlijk gebied tot opmerkelijke nieuwsfeiten. Eyecatcher is de rubriek Extreme Engineering, waarin technologische hoogstandjes uit heel de wereld aan bod komen.

Binnenkort kunnen bezoekers van de site zich ook abonneren op de EngineeringNow nieuwsbrief, waarin de belangrijkste nieuwsberichten van de afgelopen dagen staan vermeld. De digitale nieuwsbrief zal twee keer per week worden verzonden.

Architectenweb wil met EngineeringNow een nieuwe doelgroep aanboren. Nu het bedrijf met de populaire bouw en architectuursite www.architectenweb.nl een marktleidende positie heeft verworven in de bouwbranche, heeft het bedrijf aangekondigd zich te willen verbreden. Met de nieuwe website EngineeringNow.nl stelt Architectenweb zich ten doel om een even toonaangevende positie te verwerven in de ingenieursbranche.

meer info: www.engineeringnow.nl

 

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl