Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

21 november 2007

Stantson: frisse aanpak van risico- en procesmanagement

Stantson is een nieuw adviesbureau op het gebied van risico-en procesmanagement.

Uniek aan Stantson is dat het organisaties helpt bij het inrichten van processen op een op efficiënte en betrokken wijze. Zonder vaktechnische prietpraat en met resultaatgarantie. "Het uitgangpunt is dat interne beheersing in dienst staat van het behalen van de organisatiedoelen. Dat betekent dat sturen op risico's alleen effectief kan zijn als de bijdrage aan het rendement van de organisatie daadwerkelijk transparant is. Dan is control leuk en blijft het leuk."

De ambitie van Stantson is om binnen 3 jaar een toppositie in de markt voor risico- en procesmanagementadvisering te bereiken. Om dit waar te kunnen maken wordt gewerkt met uitblinkers op hun vakgebied. De adviseurs van Stantson zijn managementspecialisten met ruime ervaring die op een pragmatische wijze werken: "Wij denken niet alleen vanuit de inhoud, maar hebben ook een goed gevoel voor de organisatorische context en belangen van onze klanten; transparante processen, tijdige rapportage, en oog voor de menselijke maat."

Stantson is opgericht door Tacstone Ventures en ProcesFocus en wordt geleid door Mark de Poorter en Matthijs Colthoff. Samen hebben ze bij gerenommeerde opdrachtgevers ruimschoots hun sporen verdiend in de wereld van risico- en procesmanagement. Jim Emanuels, hoogleraar Internal Control, is namens Tacstone medeverantwoordelijk voor het management en de begeleiding van opdrachten.

meer info: Stantson
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl