Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

17 januari 2008

GSH sluit prestatiecontract met Corus Staal B.V

GSH heeft een prestatiecontract van 3 jaar afgesloten met Corus Staal B.V. met een optie voor aansluitend nog 2 jaar. Het contract is gestart op 1 januari 2008, waarbij GSH het beheer en onderhoud verricht aan alle werktuigbouwkundige installaties van perceel 2 van het Corusterrein in Velsen.

Corus is een industriële omgeving met 24-uurs productie, waardoor er hoge eisen worden gesteld aan de kwaliteit en beschikbaarheid van de installaties. Omdat veiligheid voor haar medewerkers tevens hoog in het vaandel staat, gelden er voor het uitvoeren van werkzaamheden bijzondere maatregelen om risico's zoveel mogelijk te elimineren. Met de afgesproken SLA's en KPI's om deze doelstellingen te waarborgen, werkt GSH vanaf een speciaal voor dit contract ingerichte werklocatie op het terrein van Corus.

"Kwaliteit, veiligheid en continuïteit zijn doelstellingen en eisen die wij aan dit contract stellen. En aangezien die naadloos aansluiten op de werkwijze van GSH, waren wij ervan overtuigd dat wij de juiste partij in huis hebben genomen," aldus Fred Rijpkema, contractmanager van Corus Staal B.V.

Corus Group is een internationaal concern, ontstaan uit Hoogovens en British Steel, nu onderdeel van Tata Steel Group en marktleider in de productie, bewerking en distributie van hoogwaardig staal en aluminium. Ook verricht Corus research op het gebied van metalen.

"Een prachtig contract dat wij aan onze portefeuille mogen toevoegen," reageert Frank Bosch, Managing Director GSH Europe, "We zijn dan ook ontzettend trots dat Corus ons het vertrouwen heeft gegeven en zien uit naar een vruchtbare partnership."

bron: Nieuwsbank

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl