Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

22 januari 2008

Eerste Bouwbeurs Noord-Nederland overtreft verwachtingen

De eerste editie van de Bouwbeurs Noord-Nederland die van 16 t/m 18 januari in de nieuwe TT-Hall in Assen werd gehouden is succesvol geweest. Ruim 9.100 bezoekers zagen onder meer tal van noviteiten en een bovenregionaal bouwaanbod. Uit de registraties op de beurs blijkt dat dit een echte beurs voor het noorden is. Maar liefst 79% van de bezoekers kwam uit de drie noordelijke provincies en ook nog eens 10% uit Overijssel.

Ruim 48% van de bezoekers gaf aan werkzaam te zijn in de aannemerij of uitvoerende bouw, 4% is actief in de projectontwikkeling, 8% in de groothandel en 4% van de bezoekers was een vertegenwoordiger van de overheid. Verder bleek dat 34% van de bezoekers directievoerend is en 18% een middenkader functie heeft. Zo'n 16% van de bezoekers heeft een uitvoerende functie in de bouw en 32% vulde een andere functie in, zoals architect, accountmanager, student en projectleider. Het niveau van het bezoek is door de standhouders geprezen. Er waren weinig particulieren. Dit kwam mede door de verplichte voorregistratie.

De reacties van exposanten waren overwegend positief. Het is nu al zeker dat er een vervolg komt in 2010 zodat de beurs om de twee jaar zal plaatsvinden.

Door het succes is er ook veel animo om deel te nemen aan de derde editie van de Bouwbeurs Zuid-Nederland die van 11 t/m 13 maart plaatsvindt in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

 

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl