Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

27 januari 2008

Milieuadviesbureau Econsultancy opent derde vestiging

In februari 2008 gaat in Boxmeer een derde vestiging van milieuadviesbureau Econsultancy van start. "Onze bodemdeskundigen, ecologen en archeologen zullen naast Doetinchem en Swalmen nu ook vanuit Boxmeer hun werkzaamheden uitvoeren", aldus Leo Oost, mede-eigenaar van Econsultancy. Econsultancy is een onafhankelijk adviesbureau. De medewerkers bieden realistisch advies en concrete oplossingen voor milieuvraagstukken en willen daarmee een bijdrage leveren aan een duurzaam en verantwoord gebruik van onze leefomgeving.

In opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren voert Econsultancy projecten uit op het gebied van het milieu. De medewerkers van Econsultancy zijn kundig en ervaren in bodemonderzoek en bodemsanering en ook zijn zij uitermate bekwaam in (grond)wateronderzoek, archeologisch en ecologisch onderzoek. Deskundigheid, professionaliteit, betrokkenheid en innovatief vermogen vormen de basis van het handelen. "Hierdoor spelen wij vakbekwaam en adequaat in op de wensen van onze opdrachtgevers". "Wij onderscheiden ons door inzicht in landelijke ontwikkelingen te combineren met kennis van lokale omstandigheden, waardoor er een nauwkeurig beeld van de situatie ontstaat en heldere advisering mogelijk wordt", aldus Oost.

Voor Econsultancy is iedere opdracht uniek! Elk project, groot of klein, verdient daarom een specifieke en gerichte projectaanpak. Afhankelijk van de vereiste disciplines wordt een team van specialisten samengesteld. Eén projectleider is steeds het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en is daarbij verantwoordelijk voor alle aspecten binnen het project, zoals de voortgang en de kwaliteit van het werk.

Met de uitbreiding van het werkgebied van Econsultancy in Boxmeer wordt de bereikbaarheid in het noorden van Limburg en in het oosten van Brabant sterk verbeterd. Deze stap versterkt de marktpositie in het oosten en zuiden van het land. De uitbreiding zal nog meer positieve ontwikkelingen voor het bedrijf met zich meebrengen en vergroot de mogelijkheden op milieukundig gebied. De vestiging Boxmeer is gevestigd aan de Rapenstraat 2.

Voor meer informatie over Econsultancy wordt verwezen naar de website www.econsultancy.nl.

 

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl