Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

4 februari 2008

Traffic4u lanceert Search Index

Klikprijzen Google advertenties in Travel branche stijgen t.o.v. 2006

Zoekmachine marketingbureau Traffic4u lanceert de Traffic4u Search Index ( http://www.traffic4u.nl/searchindex ). Dit is een index van de gemiddelde kosten per klik op een advertentie in Google. De index is ontwikkeld om te voorzien in de behoefte van adverteerders aan inzichten in de Nederlandse zoekmachine-advertentiemarkt.

De index wordt bepaald voor verschillende branches, waarvan de Travel branche de eerste is. Aan de hand van deze index bespreekt Traffic4u ontwikkelingen in verschillende branches op het gebied van adverteren in zoekmachines. Traffic4u publiceert het rapport met de uitkomsten van de index vier keer per jaar.

De Traffic4u Search Index laat zien dat de kosten per klik voor een Travel advertentie in Google in het tweede halfjaar met 18,15% gestegen zijn ten opzichte van dezelfde periode in 2006. In Q4 zijn de kosten per klik echter het laagst van alle vier kwartalen in 2007. Het rapport `Travel Q4 2007' is te lezen en downloaden op http://www.traffic4u.nl/searchindex/travel .

De Traffic4u Search Index is een beschrijvend model dat kan worden gebruikt ter vergelijking of evaluatie van advertentiecampagnes in zoekmachines in Nederland. De campagnes die deel uitmaken van de Traffic4u Search Index zijn advertentiecampagnes in het zoeknetwerk van Google in Nederland, die in het beheer zijn van Traffic4u. Voor de index van de Travel branche zijn meer dan 250 advertentiecampagnes opgenomen voor onder andere vluchten, pakketten en hotels.

Over Traffic4u
Met bijna 10 jaar ervaring is Traffic4u een van de voorlopers op het gebied van zoekmachine marketing en direct response online marketing in Europa. Bij Traffic4u werken 120 professionals verdeeld over 4 kantoren in Nederland en Spanje. Een van onze doelstellingen voor de komende jaren is het continueren van de Europese expansie en het bouwen van een sterk, pan-Europees merk. Door onze resultaatgerichte en proactieve houding zijn wij een van de meest professionele spelers op het gebied van online marketing.

meer info: Traffic4u

 

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl