Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

28 februari 2008

LearningGuide voor meer efficiency en productiviteit in de bouwsector

Bij iedere Rijksbegroting opnieuw wordt de bouwsector aangespoord nog sneller en efficiënter meer woningen te bouwen dan het jaar ervoor. Zowel grote als kleinere bouwbedrijven en woningbouwverenigingen willen niets liever dan dat. De werkelijkheid is soms weerbarstiger als het gaat om de uitvoering ervan. Tijdens de beurs Bouw & ICT op 26 en 27 maart in de Utrechtse Jaarbeurs laat LearningGuide Solutions BV (stand A079) zien hoe bouwbedrijven en woningbouwverenigingen personeel en organisatie alert houden in optimaal en effectief gebruik van ICT en bedrijfstoepassingen. Hierdoor wordt een directe bijdrage tot verhoging van de efficiency en maximale productiviteit bereikt.

Van tekentafel tot energiearme woning maakt de bouwsector gebruik van een veelheid van systemen, zoals kantoor- en desktop toepassingen, ERP applicaties, document management systemen en workflow, om maar enkele te noemen. LearningGuides zorgen ervoor dat deze systemen en toepassingen voor medewerkers geen geheimen hebben tijdens het gebruik ervan.

LearningGuides vormen de onmisbare ondersteuning op de werkplek voor onder meer MS Office, tijdens een migratie van Windows XP naar MS Vista, of de introductie van een ERP of document management systeem zoals SAP, MetaCom, Centric, Dynamics, Sharepoint, Hummingbird, FileNet ImandrA, Projectwise en Meridian.

Met LearningGuide bespaart u veel geld voor opleiding, training en helpdesk omdat directe hulp wordt geboden als het nodig is. Directe overdracht van kennis en informatie voor iedere taak of opdracht, op de werkplek zelf. LearningGuide is een innovatief Electronic Performance Support Systeem (EPSS)dat werkonderbrekingen,vragen en problemen voorkomt en zo bijdraagt tot optimale productiviteit in het dagelijks werk.

meer info: LearningGuide

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl