Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

27 maart 2008

Bouwend Nederland benoemt Bimmerman
tot ‘Digitale aannemer van het Jaar 2007’

Op 27 maart, tijdens de Bouw & ICT-beurs in de Jaarbeurs in Utrecht, heeft Jan van Tuinen, algemeen directeur van Bouwend Nederland, de prijs voor de ‘Digitale aannemer van het Jaar 2007’ uitgereikt aan de heer Van Bruggen, directeur van Bimmerman Projectafbouw.

Bimmerman Projectafbouw, gevestigd in Wervershof, is voor haar serviceafdeling een innovatief webportal gestart, waarop klanten storingen en klachten kunnen melden. Die worden volautomatisch naar de backoffice gestuurd, waar de reparatie gepland kan worden. Via de portal kan de klant dan in realtime de status van zijn klacht zien. Desgewenst kan de klant ook via automatische e-mails of sms-berichten op de hoogte worden gehouden.

De jury, bestaande uit Wim Nijman, directeur ICT van BAM, Adri van der Wurff, voorzitter Raad van Bestuur Cordares, Peter de Winter, hoofdredacteur Bouwwereld en Aannemer en Arjan van Wingerden, beleidsmedewerker Bouwend Nederland, was direct enthousiast over de mogelijkheden die dit portal biedt. Zo is de portal nu al geïntegreerd in het bedrijfsproces, maar is het niet ondenkbaar dat er in de toekomst nog meer functionaliteiten aan de portal toegevoegd worden. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling met offertes. Ook de transparantie en het serviceniveau van de portal sprak de jury aan.

Bouwend Nederland vindt het een zeer goede zaak dat er groeiende aandacht is voor ICT in de bouwwereld. ‘Computers zijn niet meer weg te denken bij een modern bouwbedrijf’, aldus Bouwend Nederland-directeur Jan van Tuinen. ‘In onze moderne samenleving is ICT onmisbaar. ICT biedt direct de mogelijkheid om tot een nóg grotere efficiency en nóg hogere arbeidsproductiviteit te komen. De bouw innoveert continu, en onder andere met deze prijs wil Bouwend Nederland dat stimuleren.’

meer info: Bouwend Nederland

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl