Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

9 april 2008

Een nieuw vakblad: WaterWonen

Meer dan ooit staat waterwonen in het middelpunt van de belangstelling. Regelmatig heeft Nederland te maken met toenemende wateroverlast en verharding van het grondoppervlak. Zaken die noodzaken tot nadenken over duurzaam omgaan met water. Daarnaast hebben particulieren individuele woonwensen en -eisen en die vragen om nieuwe oplossingen. Niet alleen voor het bouwen aan en op het water, maar ook voor de ontwikkeling van een leefgebied waar meerdere functies samenkomen.

Maar hoe ga je duurzaam om met water, welke oplossingen zijn er denkbaar en welke behoeften leven er? Wat is er nodig? En wat is er niet? Het vakblad WaterWonen wil midden in deze discussie staan en heeft als taak om de kennis van het vakgebied te vergroten en opinies te vormen en bij te slijpen. Dat doet het magazine door nationale en internationale projecten te belichten, belangrijke thema's uit te diepen en gemeenplaatsen ter discussie te stellen.

WaterWonen laat de lezer op een inspirerende en kritische manier ervaren wat water teweeg kan brengen voor de Nederlandse ruimtelijke ordening, (steden) bouw en beheer.

Dit nieuwe vakblad is bedoeld voor overheden (besluitnemers bij gemeenten, provincies, waterschappen), projectontwikkelaars, woningcorporaties, architecten, (projectontwikkelende) aannemers, bouwadviseurs, toeleveranciers en (groot)particuliere opdrachtgevers.

Kortom, elke professional die actief bezig is met water in het Nederlandse landschap.

Geïnteresseerd?
Bel 033 - 462 60 61;
Fax 033 - 462 60 63;
Mail info@waterwonenmagazine.nl

 

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl